Öppettider 13.00-16.00 torsdag - fredag.

 

Välkommen till Salong Fina Mig

Här erbjuder vi dig professionell hudvård, makeup och behandlingar i lugn och avslappnande miljö.

Vi har även öppet för dig som vill handla på plats mellan 13-16 torsdag-fredag. Behandlingar finns att boka även andra tider, se bokningskalendern.

Vi hudterapeuter som jobbar här är auktoriserad av SHR. Det betyder att vi är utbildade och är försäkrade. Jag som tar hand om dig i behandling är Felicia, hudterapeut sedan 2011. Oavsett om du är här för total avkoppling eller för att få resultat med din hud finns jag för dig under hela din behandling. Mitt mål är att du ska känna dig som ditt vackraste jag!

Salongsbehandlingar är en förlängning av din hudvårdsrutin hemma. Huden förändras hela tiden - beroende på årstid, klimat, vecka till vecka och under hela din livstid. Därför finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt i hudvårdsdjungeln och hjälpa dig att bibehålla en sund och frisk hud. Med salongsbehandlingarna erbjuder vi experthjälp för olika typer av hudproblem och hudtillstånd.

En salongsbehandling gör att du får snabbare och mer synliga resultat. Oftast känner du och märker skillnad redan efter en behandling. Beroende på hud och vad Du vill uppnå kan snabba kurbehandlingar vara att föredra.

Varmt välkommen in!


Hitta hit

Vår butik och salong ligger några kilometer norr om Hedemora, alldeles intill riksväg 70.

Kålgårdsvägen 12 

776 93 Hedemora