Öppettider

 

Behandlingstider efter överenskommelse.

 

 

Välkommen till Salong Fina Mig

Här erbjuder vi dig professionell hudvård, makeup och behandlingar i lugn och avslappnande miljö. Med allt för att du ska kunna vara ditt finaste jag!


Behandlingstider efter överenskommelse. Detta innebär också att det ibland kan vara en del väntetid hos mig för att få sin tid. Så vill du vara säker på att just du får den tid du önskar rekommenderar jag dig att boka upp ett par tider på en gång. Jag ber dig även respektera tiden om att avbokning ska ske inom 24h eftersom att jag vet att många vill komma hit.

Vi hudterapeuter som jobbar här är auktoriserad av SHR. Det betyder att vi är utbildade och är försäkrade. Jag som tar hand om dig i behandling är Felicia, hudterapeut sedan 2011 samt innehar Gesällbrev. Oavsett om du är här för total avkoppling eller för att få resultat med din hud finns jag för dig under hela din behandling. Mitt mål är att du ska känna dig som ditt finaste jag! 


Varför ska jag göra en salongsbehandling?
En salongsbehandling gör att du får snabbare och mer synliga resultat på din hud. Oftast känner du och märker skillnad redan efter en behandling. Beroende på hur din hud mår och vad Du vill uppnå kan snabba kurbehandlingar vara att föredra. Salongsbehandlingen är en förlängning av din hudvårdsrutin hemma. Huden förändras hela tiden - beroende på årstid, klimat, vecka till vecka och under hela din livstid. Därför finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt i hudvårdsdjungeln och hjälpa dig att bibehålla en sund och frisk hud. Med salongsbehandlingarna erbjuder vi experthjälp för olika typer av hudproblem och hudtillstånd.

 

Varmt välkommen in!


Hitta hit

Vår butik och salong ligger några kilometer norr om Hedemora, alldeles intill riksväg 70.

Kålgårdsvägen 12 

776 93 Hedemora