Om oss

Bakgrund

Fina Mig startade sin resa 2014 och vi har redan från början arbetat målmedvetet för att ge våra kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service. För oss har det alltid varit viktigt att erbjuda produkter med hög kvalitet, därför är hela vårt sortiment handplockat av våra hudterapeuter och vi är auktoriserade återförsäljare till alla våra varumärken.

2016 tog vi ett aktivt beslut om att göra en skillnad för oss själva och våra kunder. Vi har därför valt att ta bort några märken som inte längre håller de grundkrav som vi idag ställer på alla våra leverantörer. För att få finnas på Fina Mig kräver vi även att inga av våra märken får vara djurtestade, oavsett land i världen.  

Eftersom ekologiska och närproducerade produkter ligger oss varmt om hjärtat har utbudet av dessa produkter växt med åren. Till vår glädje har vi märkt att även våra kunder är intresserade och ställer högre krav på hudvården än tidigare.

Om oss som jobbar här

Vi som jobbar med Fina Mig har alla expertis inom våra respektive arbetsområden och supporten bemannas alltid av en auktoriserad hudterapeut som kan svara på dina frågor och funderingar. Utöver webbutiken har vi även en fysisk butik och salong placerad i Hedemora, Dalarna där du kan bli ompysslad och få hjälp på plats.

Varmt välkomna till oss på Fina Mig - din webbutik på nätet som står för kvalitativa produkter, god service och ett stort hjärta!

Fina Mig i Hedemora AB (Org.nr: 556958-1829)

Felicia Pirgaip
Hudterapeut, Butiksansvarig
Marie Westerblad
Hudterapeut, Produktansvarig
Erika Nordlöf
VD
Vilma Österling
Distribution
Julia Österling
Distribution
Jesper Serenius
Systemutvecklare / Digital strateg