Om oss

Bakgrund

Fina Mig startade sin resa 2014 och vi har redan från början arbetat målmedvetet för att ge våra kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service. För oss har det alltid varit viktigt att erbjuda produkter med hög kvalitet, därför är hela vårt sortiment handplockat av våra hudterapeuter och vi är auktoriserade återförsäljare till alla våra varumärken.

2016 tog vi ett aktivt beslut om att göra en skillnad för oss själva och våra kunder. Vi har därför valt att ta bort några märken som inte längre håller de grundkrav som vi idag ställer på alla våra leverantörer. För att få finnas på Fina Mig kräver vi även att inga av våra märken får vara djurtestade, oavsett land i världen.  

Eftersom ekologiska och närproducerade produkter ligger oss varmt om hjärtat har utbudet av dessa produkter växt med åren. Till vår glädje har vi märkt att även våra kunder är intresserade och ställer högre krav på hudvården än tidigare.  Tyvärr finns det i dagsläget en problematik kring hudvårdsbranschens kriterier för ekologiskt och naturligt då det inte finns några tydliga riktlinjer för när en produkt får kallas ekologisk och naturligt. Vi har därför valt att tillsammans med våra leverantörer fördjupa oss i denna fråga. 

Fina Val

För att lösa detta problem har vi valt att ta saken i egna händer! Efter otaliga timmar av fördjupning, efterforskningar och ett gott samarbete med våra leverantörer kan vi stolt presentera Fina Mig´s egna märkningar för svenskt, naturligt och ekologiskt med kriterier precis som vi vill ha dem.

  • För att få kallas naturlig på finamig.se måste produkten ha minst 95% naturligt innehåll
  • För att få kallas ekologisk på finamig.se måste produkten ha minst 90% ekologiskt innehåll
  • För att få kallas svenskt på finamig.se måste produkten vara 100% tillverkad i Sverige

Du kan läsa mer om våra kriterier HÄR.

Om oss som jobbar här

Vi som jobbar med Fina Mig har alla expertis inom våra respektive arbetsområden och supporten bemannas alltid av en auktoriserad hudterapeut som kan svara på dina frågor och funderingar. Utöver webbutiken har vi även en fysisk butik och salong placerad i Hedemora, Dalarna där du kan bli ompysslad och få hjälp på plats.

Varmt välkomna till oss på Fina Mig - din webbutik på nätet som står för kvalitativa produkter, god service och ett stort hjärta!

Fina Mig i Hedemora AB (Org.nr: 556958-1829)

Felicia Pirgaip
Hudterapeut, Butiksansvarig
Marie Westerblad
Hudterapeut, Produktansvarig
Sanna Landenberg
Marknadsansvarig
Emma Österling
Mattias Österling
Affärsutveckling
Jesper Serenius
Utveckling, Design, Marknadsföring