Kropp

Kropp

Hos oss på Fina Mig kan du välja ur ett brett sortiment med olika favoritmärken inom kroppsvård. Huden är kroppens största organ och den utför många olika viktiga uppgifter för dig. Den ska dessutom hålla hela livet ut, så det är viktigt att man väljer bra kroppsvårdsprodukter som är anpassade efter våra olika hudtyper.

Det ska kännas naturligt att ta hand om sig själv

Din kropp behöver skydd och styrka nog att kunna möta de yttre påfrestningarna. Att ta hand om kroppen och att skydda den känns därför som ett naturligt val. Hos oss kan du hitta bland annat rengöring, bodylotion, bodybutter, kroppsoljor och peeling. Det finns många möjligheter och val - vi har något för alla i familjen, stora som små. Det viktigaste är att du väljer rätt kroppsvård för din hudtyp. Om du känner dig osäker så finns våra hudterapeuter på mail eller telefon för att ge dig råd om våra produkter.

Ekologiska kroppsvårdsprodukter

Hos oss på Fina Mig hittar du ekologisk hudvård som är extra snäll mot både kropp och miljö. I vårt utbud hittar du många svenska, ekologiska alternativ, som till exempel Björk & Berries, Maria Åkerberg och L:a Bruket. Kroppsvård som skyddar och stärker din hud med hjälp av naturliga ingredienser är ett bra val.

Placering
Fallande ordning

20 per sida

6 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

6 artiklar