True Organic of Sweden

True Organic of Sweden skapar ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Ingredienserna är noggrant utvalda för att göra gott både för din hud och för vår planet.

All You Need Is Me

Den första produkten från True Organic of Sweden var hudkrämen All You Need Is Me. Det var när grundaren Tina de Sousa födde sin son som hon letade efter en mångsidig salva som kunde användas både för såriga bröstvårtor och för bebisens känsliga hud. Eftersom allt vi smörjer på oss tas upp av kroppen var hon noga med att salvan skulle ha en hög andel ekologiska ingredienser och vara skonsam mot huden. När Tina inte hittade någon salva som levde upp till hennes krav började hon forska i att ta fram en egen, och resultatet blev All You Need Is Me – en väldigt dryg salva som kan användas till det mesta.

True Organic of Sweden – ett naturligare val

All You Need Is Me är helt fri från parabener, mineraloljor, alkoholer, sulfater, kemikalier, färgämnen, parfymer och vatten, och True Organic of Swedens deodorant Undercover Agent innehåller 99 % naturliga ingredienser den där enda icke naturliga ingrediensen är bakpulver. True Organic of Sweden hudvård är helt enkelt naturliga produkter som verkligen fungerar och som värnar både om din kropp och om jorden, dess resurser och alla som bor på den.

 

Köp hudvård från True Organic of Sweden och var med och gör skillnad!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

2 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

2 artiklar