Terrible Twins

Terrible Twins är tvålar, badoljor, badsalt och doftljus med fantastiska dofter och snygga förpackningar. Råvarorna är naturliga och i de allra flesta fall har de även ekologiska ingredienser.

Handtillverkat i Sverige

Terrible Twins spa-serie är ett vackert hantverk som är välgörande både för kroppen och själen. Tvålarna skärs för hand och kan därför få en unik form som du inte hittar hos maskintillverkade tvålar. De vackra tvålarna packas sedan i en brun kartong. Doftljusen fylls för hand ett och ett, och detsamma gäller den flytande tvålen, badoljan och badsaltet. Den flytande tvålen fylls i en brun pumpflaska av plast medan de övriga produkterna kommer i bruna glasförpackningar.

Naturliga ingredienser och himmelska dofter

Terrible Twins använder sig av naturliga och ekologiska ingredienser. Bland ingredienserna hittar man bland annat mandelolja, himalayasalt, eteriska oljor och vegetabiliskt vax. De vackra förpackningarna har siffror som berättar vilken doft de har. De olika dofterna är:

 

1. Lavendel 2. Havtorn & Björk 3. Granatäpple 4. Jasmin & Apelsin 5. Rent Linne 6. Mysk 7. Blommor 8. Chique 9. Sommar 0.Snö

 

Nummer 1, 2, 3 och 4 är eteriska oljor och finns som tvål, doftljus, flytande tvål, badsalt och badolja. Nummer 5, 6, 7, 8, 9 och 0 är en blandning av eteriska oljor och doftoljor och finns som tvål, doftljus och flytande tvål.

Terrible Twins – välgörande att använda och vackra att se på

Något man inte kan påpeka nog är Terrible Twins fantastiskt vackra förpackningar som inte bara innehåller välgörande och väldoftande spa-produkter utan också blir en riktigt snygg inredningsdetalj. Hitta dina favoritdofter bland Terrible Twins härliga tvålar, oljor, badsalt och doftljus.

 

Köp Terrible Twins och få spa-produkter med magiska dofter och ett snyggt fodral!

...mindre Läs mer

Placering
Fallande ordning

20 per sida

10 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

10 artiklar