Palina

Palina Skin Philosophy högteknologisk hudvård med högt naturligt innehåll och hudvänligt smink som inte bara försöknar utan även vårdar din hud på djupet.

Palina – makeup & hudvård utan kompromisser

Lina Ivarsson är makeup-artist och grundare till Palina, och det var när hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ till de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med som hon beslutade sig för att skapa ett eget – helt enkelt för att hon inte hittade något som uppfyllde hennes högt ställda krav. Palina makeup blev till och är idag en favorit hos såväl hudterapeuter och makeup-artister som för den medvetna konsumenten som inte vill kompromissa med hög kvalitet och skonsamma produkter. Efter den lovordade makeupen valde Lina att ta fram sin egen hudvård. Hög kvalite, med så många som fem aktiva ingredienser per produkt. Även procentuelltmässigt har du betydligt högre aktiv ingrediens än många andra märken. Riktigt prisvärda produkter! Förutom att serien gör en glad har färgerna en betydelse. Varje steg har fått en egen färg för att du lätt ska kunna lokalisera rätt produkt i badrumsskåpet.

Ett snyggt och hållbart resultat

All hudvård och smink från Palina är skonsamt mot din hud. Produkterna kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser, så att huden kan andas och makeupen sitter på plats hela dagen. Eftersom pigmenten och de övriga ingredienserna i Palina makeup håller så hög kvalitet krävs det minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Det är helt enkelt det bästa av två världar.
 

Makes your skin happy. Every day!

...mindre Läs mer

Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
  1. 1
  2. 2
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
  1. 1
  2. 2