Palina

Palina är hudvänlig smink av hög kvalitet med produkter som är fria från mineraloljor, alkohol och tilltäppande och irriterande ingredienser.

Palina – makeup utan kompromisser

Lina Ivarsson är makeup-artist och grundare till Palina, och det var när hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ till de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med som hon beslutade sig för att skapa ett eget – helt enkelt för att hon inte hittade något som uppfyllde hennes högt ställda krav. Palina makeup blev till och är idag en favorit hos såväl hudterapeuter och makeup-artister som för den medvetna konsumenten som inte vill kompromissa med hög kvalitet och skonsamma produkter.

Ett snyggt och hållbart resultat

Allt smink från Palina är skonsamt mot din hud. Produkterna kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser, så att huden kan andas och makeupen sitter på plats hela dagen. Eftersom pigmenten och de övriga ingredienserna i Palina makeup håller så hög kvalitet krävs det minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Det är helt enkelt det bästa av två världar.

 

Köp makeup från Palina och få produkter som både gör gott och ser bra ut!
...mindre Läs mer
Borste F1 som gåva
Just nu får du en Borste F1 som gåva när du köper High Definition Powder från Palina.
(Gäller t.o.m. 2018-02-05)
Vid köp av High Definition Powder
Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 53

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 53

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3