O'right

O´right tillverkar naturliga hårvårdsprodukter och har förtjänat sin benämning som ”Världens grönaste schampo” tack vare sina fina högkvalitativa ingredienser och sitt miljötänk från tillverkning till slutanvändning av kund.

 

Allt O´right gör strävar mot att vara ett hållbart företag för både vår egen och kommande generationers skull. Genom att bland annat minska koldioxidutsläppen med hjälp av certifierade ekologiska ingredienser, bidra till välgörenhet, använda bara återvunnet material och bara sådana detaljer som att utskriften på förpackningarna är av sojabläck gör att hela företaget tänker grönt.

 

Stjärnan i O´right är dock deras produkter som är packade i en ”Tree in a Bottle” flaska.  Det är biologiskt nedbrytbara flaskor som i botten har ett frö inkapslat. Tanken bakom det hela är att när hårprodukten har tagit slut kan du ta med dig hela flaskan ut i trädgården och gräva ner alltihop direkt ner i jorden. Upp kommer sedan en planta om du har lite gröna fingrar.

 

O´right tänker helt enkelt på alla steg i produktionen, leveransen och användandet så både ditt hår och miljön kan få må bra och glänsa ikapp!

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 25

Sida:
  1. 1
  2. 2
Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 25

Sida:
  1. 1
  2. 2