Nuori

Färskhet gör Nuori hudvård unik på två olika sätt. Det innebär att aktiva beståndsdelar inte försvagas av tidsrelaterad nedbrytning. Och det gör att Nuoris produkter är extremt rena, helt fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen och doftämnen samt andra kemikalier som normalt används för att stabilisera effektivitet och konsistens hos hudvårdsprodukter med tiden.


STARTDATUM

Nuori rekommenderar att konsumenterna börjar använda deras produkter inom 12 veckor efter blandning. Detta datum är noggrant beräknat så att konsumenten får tid att dra nytta av den fulla effekten från de ingredienser som finns i deras favoritprodukt. Startdatum kan alltid hittas stämplat på framsidan av Nuoris ytterförpackningar.


UTGÅNGSDATUM

Nuoris naturliga formler förblir starka och stabila under 6 månader efter blandning. Efter detta datum bör produkten ersättas med en ny. Utgångsdatumet hittas stämplat på botten av deras flaskor, eller den övre änden av Nuoris tuber.


EFFEKTIVITET

Nuori produkter är formulerade av ingredienser med dokumenterad effekt och säkerhet. Eftersom de inte försvagas av tidsrelaterad nedbrytning så gör det att alla aktiva ingredienser når konsumenten med 100% effekt.


RENHET

Produkterna består enbart av naturliga ingredienser och är fria från parabener och andra konserveringsmedel, syntetiska färger, syntetiska dofter, mineralolja, vaselin, PEG, sulfater, te, DEA, polypropylenglykol, ftalater och silikoner.

...mindre Läs mer
Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

1 artiklar

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

1 artiklar