M Picaut

M Picaut är en svensktillverkad ekologisk hudvårdsserie för ansiktet, fullproppad med välgörande ämnen, växtextrakt och peptider. Alla produkter är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

 

M Picaut hudvård – produkter skapade ur en längtan

Mette Picaut, som är utbildad hudterapeut och grundare av M Picaut Swedish Skincare, ville ha en hudvårdsserie som var så som hon själv alltid önskat – så som hudvård borde vara. Hon hade en längtan efter produkter som var naturnära, ekologiska och fantastiska för hyn. Därför skapade hon sin egen hudvårdsserie, med ingredienser som har en dokumenterad synbar effekt av anti age och som kombineras med det renaste naturen kan erbjuda.

 

Less is more

M Picaut kombinerar den senaste forskningen med ingredienser som är odlade med omtanke om vår jord. Produkterna är skapade med filosofin less is more och tanken att naturen erbjuder det mesta som behövs. Att välja naturliga ingredienser över syntetiska är en självklarhet. Hudvården från M Picaut är skräddarsydd för att hjälpa hudens egen funktion, med till exempel peptider som stimulerar kollagenhalten i huden och ger en fastare hy med färre linjer och rynkor.

 

När du köper hudvård från M Picaut kan du med ett gott samvete ge dig själv effektiv skönhet med omtanke!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

4 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

4 artiklar