Molton Brown

Molton Brown erbjuder exklusiva hudvårdsartiklar med underbara dofter. De finns världen över men tillverkas fortfarande i London, precis som i starten 1973. Det är brittisk tradition när den är som bäst.

Välgörande hudvård med omtanke om naturen

Molton Brown har sedan starten 1973 gjort sig ett namn som Londons experter på bad-, kropps- och skönhetsprodukter. De exotiska, aktiva växtingredienserna hämtas från hela världen, från höga berg till djupa dalar och vidsträckta hav, och varje ingrediens bäddas in i en egen mix av essentiella oljor, designad för att förstärka en känsla eller locka fram ett minne. Alla naturliga ingredienser hämtas från ekologiskt hållbara källor och används med omsorg, skicklighet och gedigen erfarenhet.

Från London ut i världen

Molton Browns grundare Caroline Burstein började sin resa genom att blanda produkter för hand ovanpå en salong på South Molton Street i London. Några år senare stod Molton Browns produkter på det berömda varuhuset Harrods hyllor, och efter det fortsatte framgångarna att komma. Molton Browns motto ”London via the World” är sant på många sätt då man dels hämtar ingredienser från hela världen och då Molton Browns produkter idag kan hittas på hotell och kryssningsfartyg i mer än 65 länder och finns att köpa i över 70 länder världen över.

Passar både män och kvinnor

Hudvårdsprodukterna från Molton Brown passar såväl män som kvinnor. Här finns något för alla doftbegär, och förpackningarna är dessutom riktigt snygga att ha på hyllan. Välj mellan duschtvålar, hudkrämer, handtvålar och handkrämer med underbart exotiska dofter som gör upplevelsen till något alldeles extra både för kroppen och för sinnet. Molton Brown är lyxig hudvård som sätter guldkant på vardagen.

Molton Brown – djurvänner sedan 1973

Redan i starten 1973 värnade Molton Brown om djuren. Deras produkter har nämligen aldrig testats på djur. Molton Brown har certifikatet Leaping Bunny som är en internationell stämpel för produkter som inte testats på djur. De härliga hudvårdsartiklarna är med andra ord inte bara en fantastisk upplevelse för kroppen med helt gudomliga dofter, utan också produkter som värnar både om naturen och om djuren.

 

Köp hudvård från Molton Brown och ta del av en väldoftande och välgörande tradition från London!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

32 per sida

30 artiklar

Placering
Fallande ordning

32 per sida

30 artiklar