Medik8

Medik8 är ett av de snabbast växande professionella hudvårdsmärkena på marknaden. Professionell hudvård innebär att produkterna endast får säljas via auktoriserade hudterapeuter eller andra professionella kanaler. 

Medik8 fokuserar på hudförnyelse och att fördröja uppkomsten av fina linjer, rynkor och pigmentfläckar. Hudvårdsrutinen är byggd på en enkel filosofi: C-vitamin ska användas tillsammans med solskydd på dagen och A-vitamin ska användas på natten för att maximalt boosta hudens struktur, spänst och lyster. Med hjälp av intensiv forskning säkerställer produkterna absorptionen i huden med så lite irritation som möjlig med största effektivitet. 

I takt med att vi åldras förändras huden och huden förändras i stort av två faktorer. Ärftlighet och den personliga livsstilen men även av exponering av UV-ljus. Hur dessa yttrar sig är ganska lika men hud som åldrats av mycket UV-ljus brukar tendera att ha djupare rynkor och kraftigare pigmenteringar. Produkterna hjälper inte bara dig som aktivt vill jobba mot åldrandet utan även dig med problemhy så som akne, pormaskar, pigmenteringar och förstorade porer.

Medik8 har ett grönt tänk från tillverkning ut till slutkund genom förpackning, innehåll och användning med fokus på att minimera påverkan på miljön. Produkterna tillverkas för hand för att säkerställa så hög kvalitet som möjligt.

...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

14 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

14 artiklar