Marilou Bio

Ekologisk, fräsch hudvård till minipris! Marilou BIO är skonsamma hudvårdsprodukter som både är snälla mot kroppen och miljön.

 

Marilou BIO gör det enkelt att välja ekologisk hudvård

Marilou BIO hudvård passar dig som vill ha milda produkter som är energigivande, fuktighetsbevarande och mjukgörande, och som dessutom är snälla mot naturen. Produkterna innehåller varken parabener, mineraloljor eller syntetiska doft- eller färgämnen. Det är helt enkelt bra produkter till bra priser, förpackade i enkla och söta förpackningar. Enkelt och smidigt för dig som vill använda ekologisk hudvård.

 

Snälla hudvårdsprodukter för olika behov

I serien hittar du produkter för både kropp och ansikte, med olika egenskaper för olika hudvårdsbehov. Varje produkt har tagits fram med omsorg av utvalda vegetabiliska och eteriska oljor beroende på vilken effekt man vill uppnå. Marilou BIO ger din hud ny energi och gör den återfuktad och fantastisk mjuk. När du köper hudvårdsprodukter från Marilou BIO gör du både dig själv och miljön en tjänst. Med hudvård från Marilou Bio får du både en renare hud och ett renare samvete!

...mindre Läs mer
Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

7 artiklar

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

7 artiklar