Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är svensk hudvård med ekologiska produkter som främjar en frisk och sund hy med normala hudfunktioner. Produkterna är fria från mineraloljor och syntetiska oljor och innehåller endast vegetabiliska oljor och ekologiskt odlade ingredienser.


Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg – ett bra val för huden och miljön

Hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg ger en härlig känsla av renhet. Det beror dels på de ekologiska ingredienserna som är av högsta kvalitet, men också på synsättet som Maria Åkerberg har på produkterna. Det handlar om att göra konsumenterna mer kritiska kring innehållet i hudvårdsprodukter, och detta gör man genom ökad kunskap. Hos Maria Åkerberg kan du hitta information om samtliga ingående ingredienser så att du som konsument ska kunna göra ett medvetet val, både för din hud och för miljön.

 

Naturliga ingredienser som gör gott

För Maria Åkerberg är det självklart att använda sig av det som naturen har att ge för att skapa skonsamma produkter. Djurförsök förekommer inte och produkterna innehåller inga animaliska ingredienser, undantaget bivax. Råvarorna kommer från hela världen och hudvårdsserien tillverkas i Sverige av Dermanord. Hudvården bygger på aromaterapi och fytoterapi, som betyder växternas inneboende kraft. Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt, och förpackningarna är miljövänliga. Maria Åkerberg vill helt enkelt vara en del i resan mot det hållbara samhället.

 

10 bra anledningar att välja Maria Åkerberg

Undrar du varför du ska köpa Maria Åkerberg hudvård? Här är tio bra anledningar!

 

 1. Huden får djupgående näring från produkter som är framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
 2. Ingredienserna är naturliga och tas lätt upp av huden
 3. Du får hög kvalitet till ett bra pris
 4. Närproducerad hudvård bidrar till en hållbar utveckling
 5. Produkterna ger ett långvarigt resultat
 6. Ekologiskt ger ett högre näringsvärde
 7. Du värnar om din hälsa eftersom huden tar upp allt du smörjer dig med och detta påverkar underliggande vävnad
 8. Du värnar om miljön då både innehåll och förpackningar är miljövänliga
 9. Produkterna har endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger din hud högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter
 10. Produkterna säljs av professionella hudterapeuter som kan hjälpa dig att hitta en individuellt anpassad hudvårdsrutin Kontakta gärna våra auktoriserade hudterapeuter om du vill veta mer om vilka produkter från Maria Åkerberg som passar din hudtyp och dina behov!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 40

Sida:
 1. 1
 2. 2
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 40

Sida:
 1. 1
 2. 2