L:a Bruket

L:a Bruket tillverkar härligt doftande kroppsvårdsartiklar som tvålar, krämer och schampo, och även produkter för hemmet som till exempel tvättmedel och doftljus.

Lilla Bruket – kroppsvård som gör skillnad

Det är ur det enkla som L:a Bruket hittar sin inspiration, med naturliga och ekologiska ingredienser och goda dofter som skapar en unik upplevelse. Grundaren Monica Kyléns mål för produkterna är att de ska göra skillnad – på riktigt. De ska hålla en så hög kvalitet att vardagsrutinerna förvandlas till tillfällen att längta efter. Det handlar helt enkelt om att den där stunden du får för dig själv i badrummet på morgonen ska fyllas med lyx och välbehag, så att du kan tanka energi som räcker hela dagen.

Produkter skapade ur ett behov

Lilla Bruket kompromissar inte med kvaliteten. När Monica Kylén inte kunde hitta en tvål som mötte hennes krav om att vara både välgörande, vacker och ekologisk började hon skapa egna, och den filosofin finns i alla produkter från L:a Bruket. Det handlar om hur förstklassiga ingredienser, skickligt hantverk och ett öga för det estetiska kan skapa något helt unikt. L:a Bruket är helt enkelt produkter med välgörande egenskaper som presenteras på ett snyggt sätt och som dessutom värnar om miljön.

Välgörande innehåll i vackra förpackningar

Förutom produkternas goda egenskaper och fantastiska dofter som verkligen sätter guldkant på vardagen så är även förpackningarna något alldeles extra. Även de är skapade ur det enkla, där den bruna flaskan kom till av ett så enkelt skäl som att färgen på flaskan skyddar de eteriska oljorna från ljus. Enkelhet, hög kvalitet och omtanke om miljön avspeglas i såväl innehåll som förpackning när det gäller produkter från L:a Bruket. De minimalistiska förpackningarna som har blivit L:a Brukets signum syns dessutom i inredningsmagasin över hela världen.

 

Köp L:a Brukets kroppsvårdsartiklar och få produkter som både är härliga att använda och riktigt snygga att ställa på hyllan. De goda dofterna passar både kvinnor och män!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
  1. 1
  2. 2
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
  1. 1
  2. 2