Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO är ett professionellt hudvårdsmärke som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter. Produkterna är utvecklade för att med avancerad skyddsteknik hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande.


Elizabeth Arden PRO – ett samarbete för banbrytande hudvård

Elizabeth Arden är ett av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag. Tillsammans med en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har ett forskningssamarbete vuxit fram och resulterat i en ny generation av hudvård som genom revolutionerande hudvårdstekniker motverkar hudens ålderstecken optimalt. Elizabeth Arden PRO hudvård ger dig verktygen för att få de resultat du söker – både i morgon och i framtiden.

 

Kliniskt grundad hudvårdsfilosofi

Istället för att basera sina produkter på en enda framgångsrik hudvårdsingrediens eller bygga sitt varumärke på en enstaka stjärnprodukt har Elizabeth Arden PRO en kliniskt grundad hudvårdsfilosofi där alla produkter noggrant tas fram för sitt specifika ändamål, med ingredienser som är kliniskt bevisade att fungera. Märket bygger med andra ord på forskning och bevis snarare än marknadsföringsknep.

 

Produkter baserade på hudvårdspyramiden

Hudvårdsprodukterna från Elizabeth Arden PRO är baserade på Skin Health & Beauty Pyramid som utifrån vetenskapliga studier och avhandlingar om ingredienser, formulas och tekniker erbjuder de ultimata kliniska lösningarna för de vanligaste hudproblemen.

 

  • Pyramidens bas rymmer de grundläggande teknikerna för dagligt skydd av huden, som skydd mot sol och miljöfaktorer. Utan det grundläggande skyddet motverkas alla andra åtgärder för bättre hudkondition.
  • Pyramidens mittersta del rymmer hudförbättrande tekniker, som fukt, exfoliering och cellförnyelse som förbättrar hudens totala välmående och skönhet. AHA-syran som introducerades av Joe Lewis redan år 1983 är fortfarande essentiell inom hudvård, av den enkla anledningen att den verkligen fungerar.
  • Pyramidens topp rymmer kompletterande ingredienser som optimerar resultaten. Bland dem finns peptider och tillväxtfaktorer som kan maximera din hudvårdsrutin.

 

Hudvård utan kompromisser

Kombinationen av avancerade teknologier och produkter som är lätta att använda erbjuder enkla lösningar för hudens olika behov. Elizabeth Arden PRO gör det helt enkelt lätt att hålla sig till en hudvårdsrutin, eftersom den faktiskt fungerar. Lika viktig som forskningen och utvecklingen är för Elizabeth Arden PRO är också produkternas utförande och din upplevelse av dem. De ska både ge önskad effekt och vara angenäma att använda.

Köp Elizabeth Arden PRO hudvård och få direkta, enkla och effektiva lösningar!

...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 30

Sida:
  1. 1
  2. 2
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 1 till 20 av totalt 30

Sida:
  1. 1
  2. 2