Eco Kid

Eco Kid producerar naturliga hår- och hudvårdsprodukter speciellt framtagna för barn, med största möjliga miljöhänsyn. Du hittar inga konstgjorda konserveringsämnen som parabener, sulfater, silikoner, doft- eller färgämnen i produkterna och alla produkterna har ingredienser som är certifierade via Eco Cert.

Eco Kid skyddar och förebygger

Grunden i Eco Kids filosofi är att det är bättre att förebygga än att bota. Eco Kids hårvårdsprodukter hjälper därför till att skydda barns känsliga hår och hårbotten, mot exempelvis torrhet och eksem, samtidigt som de också förebygger löss. Eco Kid vet helt enkelt vad barns hår och hud behöver för att må bra och erbjuder ett hälsosammare val som både gör gott för våra barn och vår natur.

Barn är känsliga

Eftersom barn inte producerar lika mycket talg som vuxna är deras hud mycket mer känslig och mottaglig för innehållet i hår- och hudvårdsprodukter. Huden tar upp allt man smörjer på den, och ett barns hud är ungefär sex gånger känsligare än huden hos en vuxen. Därför säger det sig självt att det vi smörjer på våra barn ska ha ett naturligt innehåll som är speciellt anpassat för barn.

 

När du köper Eco Kid hudvård och hårvård skyddar du ditt barns hud på rätt sätt och värnar samtidigt om miljön!

...mindre Läs mer

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

3 artiklar

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

3 artiklar