Dr Bronners

Dr. Bronner's tillverkar naturliga och Fairtrade-märkta tvålar av hög kvalitet, både i fast och flytande form. Härliga dofter och fina förpackningar gör Dr. Bronner's tvålar till en snygg favorit i badrummet.

Gammaldags kvalitet och enkelhet

Dr. Bronner's historia sträcker sig tillbaka till 1858. Familjens tysk-judiska tradition av tvåltillverkning med kvalitet och enkelhet har gjort varumärket till vad det är idag – ett märke som värnar om miljön och skapar fantastiska tvålar utan att krångla till det. Emanuel Bronner var den tredje generationen certifierade tvåltillverkare som 1929 tog sina recept med sig till Amerika och där startade Dr. Bronner's i sin nuvarande form år 1948. Tvålarna fick en hängiven skara beundrare, men det var först på 60-talet som tvålförsäljningen verkligen exploderade. Dr. Bronner's kom sedan att bli det bäst säljande tvålmärket i USA.

Dr. Bronner's tvålar – ett rättvist val

Samtliga produkter från Dr. Bronner's är organiskt certifierade enligt USDA National Organic Program. De är dessutom rättvisemärkta med Fairtrade-sigillet och förpackningarna är tillverkade av 100 % återvunnet material. Flera av deras tvålar är ekologiska. Dr. Bronner's strävar efter att ta ett långsiktigt ansvar med hållbara affärsmetoder där vinster går till välgörenhetsorganisationer världen över. Du kan med andra ord köpa Dr. Bronner's tvålar med gott samvete.

Ekologiska tvålar i snygg kostym

Tvålarna från Dr. Bronner's har inte bara välgörande ingredienser och hög kvalitet, utan också riktigt snygga förpackningar. Dr. Bronner's tvålar blir en snygg inredningsdetalj i ditt badrum eller kanske i köket. Välj den doft och färg som passar dig bäst.

 

När du köper tvålar från Dr. Bronner's är du med och bidrar till en bättre värld!

...mindre Läs mer

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

18 artiklar

Mest visade
Fallande ordning

20 per sida

18 artiklar