Decléor

Decléor är experten på aromaterapi. Som det ledande märket inom hudvård och spa både i Norden och internationellt skapar Decléor hudvårdsprodukter med naturliga dofter och konserverade egenskaper, omsorgsfullt framtagna för hudens olika behov.

 

Ett rent och naturligt val av hudvård

Decléor är en framgångshistoria som började redan på mitten av 70-talet. Filosofin var att med hjälp av eteriska oljor skapa hudvård som både är effektiv, naturlig och som talar till våra sinnen. Förutom de kosmetiska egenskaperna var välbefinnande och välmående viktiga ingredienser, och detta resulterade i unika och fantastiskt effektiva produkter baserade på djupverkande aromatiska växtessenser.

 

Decléor – en favorit hos hudvårdssalonger

Det är inte svårt att förstå varför så många skönhetsexperter och hudterapeuter tycker om Decléor. Med många års vetenskaplig erfarenhet och produkter av hög kvalitet som ger goda resultat är Decléor hudvård den perfekta mixen av vetenskap och natur. Varje produkt är noggrant framtagen för att märkbart förbättra hudens lyster och samtidigt skapa en unik upplevelse för dina sinnen. Många av produkterna är 100 % naturliga, helt utan konstgjorda tillsatser.

 

När du köper hudvård från Decléor får du produkter som stärker din hud och som värnar både om ditt välbefinnande och om miljön!
...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

11 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

11 artiklar