Björk & Berries

Björk & Berries erbjuder naturlig skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Med inspiration av gamla traditioner skapar Björk & Berries moderna högpresterande resultat för män och kvinnor som ställer höga krav men samtidigt anser att skönheten ligger i det enkla.

Naturligt, rent och äkta

Björk & Berries har låtit sig inspireras av den naturliga svenska skönheten i sina dofter och hudvårdsprodukter. Genom att använda sig av naturliga ingredienser som björklöv och bark och bearbeta dem i noggranna processer blir resultatet en unik kombination av vetenskaplig expertis och kraft från naturen. De ekologiska produkterna i sortimentet är genomsyrade av skogens mystik och alla dess välgörande egenskaper. De tillverkas i Sverige, testas inte på djur och är fria från parabener, mineraloljor, PEG, SLS/SLES och silikoner.

Björk & Berries – välgörande egenskaper från björk

I Sverige har björk under många år använts både i medicinskt och skönhetsmässigt syfte för att vårda och läka huden. Den tonar, mjukar upp, ger ökad fasthet och elasticitet, är renande och även antiseptisk. I BJÖRK & BERRIES hudvård får du ta del av björkens hudvänliga egenskaper i produkter som både är välgörande för kroppen och välbefinnandet. Det är lyxiga produkter som ger dig naturlig skönhet.

 

När du köper hudvård från Björk & Berries gör du både dig själv och naturen en tjänst!

...mindre Läs mer

Placering
Fallande ordning

20 per sida

8 artiklar

Placering
Fallande ordning

20 per sida

8 artiklar