bareMinerals

Allt började på 1970- talet, när Bare Escentuals bad några kvinnor att tänka på en makeup som skulle få dem att förändra synen på makeup, och på sin hud. De uppmuntrades att testa något som var olikt allt annat de upplevt: makeup som faktiskt är bra för huden. BareMinerals Foundations, som var startskottet för mineralmakeuprevolutionen, innehåller mineraler som jobbar med huden, inte mot den.

Flera av mineralerna har vårdande effekt och kan motverka torr hud och hudirritationer. Produkterna passar alla hudtyper, även känslig och oren hy.


BareMinerals hudvårdsserie är skapad för att se till helheten av huden, inte bara bromsa åldrandet utan även jobba förebyggande. BareMinerals filosofi är att frisk hud är vacker hud och deras hudvårdsserie är framtagen för att utmana den traditionella synen på anti-age-produkter. Efter noggrann sökning efter den potentiella ingrediens att använda i deras hudvård förutom mineraler föll valet på växten Long Life Herb från ön Okinawa som tillhör en av de blå zoner i världen där man faktiskt lever betydligt längre än andra delar av världen. Anledningen till den längre livsåldern beror på kost, motion och miljö. Många lokala grödor har otroliga mängder näring i sig, vilket bidrar till ökad livslängd. Med hjälp av vetenskaplig forskning togs ett complex fram utifrån Long Life Herb och mineraler. Complexet ökar lyster, minimerar linjer och rynkor, ökar elasticiteten i huden samtidigt som även energin till hudcellerna ökar så att huden motiveras att producera nya fräscha hudceller. Serien är inte stor men täcker ändå in spektrat av många hudtyper. Produkterna är skapade för den moderna kvinnan för att stärka och minska påfrestningen på huden från de yttre faktorer vi har i världen just nu. Föredrar du resultat i kombination med sköna krämer är bareMinerals hudvårdsserie verkligen något för dig.

...mindre Läs mer
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 41 till 60 av totalt 63

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Placering
Fallande ordning

20 per sida

Artiklar 41 till 60 av totalt 63

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4