Vackra ögon - så framhäver du dem

Vackra ögon

Ett par vackra välformade bryn tillsammans med ögonfransar som vippar och en bra ögonkräm kan göra att du ser 10 år yngre ut! Läs om mina favoritprodukter som gör jobbet åt dig!

Ögonen är själens spegel sägs det. Låt oss fördjupa oss i ögonens bottenlösa djup! Låt ögonen visa vem du är och vill vara med extra vackra ögon.

Att forma brynen kan vara svårt själv. Gå iväg och låt en auktoriserad Hudterapeut hjälpa dig med formen och håll efter med en bra pincett själv. Jag tycker att Tweezer från Maria Åkerberg är riktigt bra.

Använd gärna brynprodukter för att rama in och förstärka glesa bryn. Mina favoriter är bland annat Beautiful Brow Defining Gel, finns i både clear och brun. Håller även ostyriga bryn på plats under dagen.

Brow Master Sculpting Pencil är en penna från bareMinerals som sitter på plats och är enkel att måla med. Den kommer med en borste i ena änden vilket gör att du kan borsta ut hårda kanter.

Vackra ögon

Vackra ögon med Xlash

På lång sikt för glesa bryn tycker jag du kan använda Xbrow Eyebrow. Ett serum som ökar hårväxten på dina befintliga hårsäckar i brynen. Vi har sett fina resultat!

Mina fransar har med ögonfransserum från Xlash blivit sjukt långa och jag älskar det, behöver knappt sminka mig längre och känner mig snygg och fräsch ändå!

En ögonkräm kan hjälpa dig att få mindre rynkor kring ögonen, inte för att rynkor inte är fint. Men jag tycker det är stor skillnad på vårdade rynkor och torra rynkor. För att få vårdade rynkor är ju en ögonkräm det allra viktigaste. Vi har många olika att välja på och det gör det enkelt för dig att finna en favorit hos oss. Min personliga favorit är TTC FX330 Tightening Eye Serum från Priori.

Ta hand om dig själv och dina vackra ögon!

Kram Felicia

Kommentera