Så undviker du att bli torr i ansiktet

Torr i ansiktet

Det är dags att uppdatera hudvårdsgarderoben och byta ut några av dina produkter mot mer närande varianter för att minimera risken att bli torr i ansiktet som många blir så här års.

För du ska undvika att bli torr i ansiktet behöver du först och främst se över din rengöring. Det är läge att välja en krämigare rengöring. Jag vet att många av er gillar rengöringar som löddrar eftersom känslan är att de tvättar rent ordentligt. Det kommer dessvärre stjälpa dig mer än det hjälper dig.

Torr i ansiktet - bästa produkterna

En rengöring som riktigt bra och inte känns så ”fet” är Cream Cleanse från Medik8 som är en av mina absoluta favoriter. Ett tips är att låta den ligga kvar på huden som en djupverkande peeling. Du får alltså två produkter i en!

En skyddande kräm som bevarar fukthalten och stärker barriären behöver du nu under de kalla månaderna. Bioline har släppt Vita+ Cold Cream, ett måste för dig som vistas mycket utomhus men också för dig som går från kallt till varmt flera gånger under en dag. Din hud kommer att tacka dig om du använder denna!

Glöm inte bort att du kan behöva använda masker till natten för att låta huden återhämta sig maximalt. Kombinera gärna Maria Åkerbergs Papaya Peeling tillsammans med Blueberry Seed Mask. Arbeta peelingen tillsammans med fuktade fingrar applicera sedan masken ovan på och sov med detta. Du kommer vakna babylen!

Torr i ansiktet

Ta hand om dig själv och din hud.

Kram Felicia

 

 

Kommentera