Hemmalyx med Molton Brown

Molton Brown

Visst är det underbart att få omhulda sig med härliga doftljus, stämningshöjande doftpinnar och tvålar som lyfter känslan hemma. Nu är det hög tid för hemmalyxen och mitt tips att du gör lyxar till det med experterna på lyx - Molton Brown.

Molton Brown är experter på just hemvård, vård av din själ i hemmet. Med fantastiska dofter vill jag nog påstå att de går att jämföra med andra typiska hemvårdsmärken på marknaden men Molton Brown är Engelsk Lyx. Produkterna tillverkas i England, på South Molton Street i en liten familjefabrik och har gjorts sedan starten 1971. Alla dofter är komponerade av parfymörer och produkterna blandas med omsorg, skicklighet och flera års erfarenhet. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser och tillverkas till stor del förhand. För att blanda dessa fantastiska dofter hämtas ingredienser från hela världen och ibland sällsynta sådana. Alla produkter är till för alla, men det finns även dofter som är anpassade mer för män och kvinnor. Idag finns flaggskeppet på London på Regent Street, City of Westminister.

Molton Brown har aldrig testat på djur och har Leaping Bunny-loggan på alla sina produkter för sina insatser och val. Dessutom har Molton Brown tilldelats The Royal Warrant for the supply of toiletries by appointment to Her Majesty the Queen of England.

Julen från Molton Brown

Jul och Molton Brown hör ihop på något sätt. Deras exklusiva julkit i lyxiga förpackningar som nästan är för fina för att ens slå in. Nu har vi har fyllt på med alla deras härliga julklappar. En doft jag bara måste tipsa om är den nya doften Bizarre Brandy, en mycket spännade doft och grymt snygg förpackning! Dessutom kommer Vintage With Elderflower i parfym!

Vill du unna dig lyx varje dag fram till julafton så missa inte Advent Calendar 2019. Adventskalendern blev utsedd till årets skönhetskalender av Elle. En grymt snygg kalender som är fullproppad med härliga produkter till hela dig!

72470006_980736318944739_4620496005668798464_n

Molton Brown är helt enkelt märket för dig som gillar att omge dig med dofter och lyx.

Kram Felicia

Kommentera