Skydda huden med ansiktskrämer

Ansiktskrämer

Att skydda huden mot yttre påverkan är viktigare än någonsin i din hudvårdsrutin. Skärmar, föroreningar, UV-strålning är några faktorer som påverkar huden negativt. Läs vidare så får du tips på hur du skyddar huden med rätt ansiktskrämer.

Det är viktigt att vi låter huden sköta sitt utan att bli påverkad av negativa faktorer utifrån. Negativa faktorer kan vara skärmar, tex datorer och telefoner men även UV-strålning från solen och partiklar utifrån. Partiklar från stora industrier och utsläpp från bilar är typiska föroreningar som huden inte mår bra av. Dessa bildar fria radikaler på huden och bryter ner huden. Det gör att vi blir rynkigare, gråare, finnigare och känsligare.

Föroreningar gör att huden oxiderar och vi åldras fortare men även acne, rosacea och andra hudåkommor blir vanligare och man ser att yttre faktorer har spelat in.

Ansiktskrämer skyddar huden

Det är viktigt att rengöra huden, använda ansiktsvatten och smörja in ansiktet med antioxidantrika serum och krämer för att motverka. Även skyddande ansiktskrämer med skydd mot ljus från datorer och andra skärmar är mycket viktigare nu än för 20 år sedan.

Amazing Day Cream från Palina är en dagkräm med spf 20 som skyddar mot oxidativ stress i huden.

De-Sense Instant Relief CC Cream Colour Corrector Pentapepti är en dagkräm med otroligt utjämnande och fin färg som passar alla. Lugnar och ger huden chans att återhämta och skydda sig under dagen.

PreCleanse Balm från Dermalogica används rengöring för att lyfta bort smuts, partiklar och föroreningar från huden.

C-Tetra+ Intense Serum från Medik8 är ett antioxidantrikt serum med C vitamin som ger näring och minimerar UV-strålningens påverkan.

Microalgae Essence från Skin Regimen är ett fuktgivande och energigivande ansiktsvatten i essenceformat alltså lite tjockare i konsistensen. Ansiktsvattnet förbereder huden för kommande produkter och ökar hudens naturliga skydd mot yttre föroreningar.

Ta hand om dig själv och din hud!

Kram Felicia

Kommentera