Finamig.se - historia, nuläge och framtid

finamig.se

Jag och Erika, vår VD, pratade  om finamig.se. Hur allt började för 5 år sedan, hur resan har varit och vart vi är på väg framåt. Inför vårt 5-års jubileum vill vi dela med oss av vår historia och framtidsutsikter.

Allt började i en liten salong i Hedemora. Intresset för hudvård vad stort och kundkretsen började bli för liten för att vi skulle ha möjlighet att sälja alla de produkter vi ville. Marie Westerblad som drev salongen funderade på hur hennes intresse för hudvård kunde spridas till en större del av Sverige än lilla Hedemora. Det blev starten för finamig.se.

I början drevs finamig.se parallellt med salongen men efter tid växte vi ur det lilla lagret och rummet vi använde för att driva webshopen. Det är faktiskt rätt så roligt att tänka tillbaka på när vi var tre personer som delade kontorsrum på 10 kvm. För tre år sedan flyttade vi ut till vackra Västerby, norr om Hedemora. En idyllisk by med vackra faluröda hus. Det var nog tur att vi fick större lokaler, annars hade vi nog gått varandra på nerverna. Vem vet vad som hade hänt då! Vid riksväg 70 ligger vårt lager, salong och butik. Om du har vägarna förbi titta gärna in och säg hej!

Att växa och driva ett företag via webben är mycket mer utmanande än vi hade kunnat ana. Vi måste ständigt hänga med i svängarna, röra oss med kunderna men samtidigt hålla fast vi det vi tror på! Det är fantastiskt roligt. Marknadsföringen har varit viktig och förra året kom Erika till oss som VD med kunskaper inom marknadsföring. Därför vill jag lämna över ordet till Erika.

VD för finamig.se har ordet

Jag började jobba med finamig.se under våren 2017 som extern konsult inom marknadsföring. Jag fick en bra kontakt med alla inom företaget och kände direkt att alla verkligen brinner för sitt jobb. Det engagemang, driv och den härliga känslan var något som berörde mig då och som berör mig fortfarande. I början av 2018 började jag och vår ägare Mattias att föra diskussioner om att börja jobba på företaget på heltid som VD. Under våren kom vi överens och jag började i augusti förra året. Det har varit och är en intensiv och fantastiskt rolig tid. Jag älskar att jobba med engagerade människor.

Konkurrensen är hård inom skönhetsbranschen. Det finns många aktörer som fajtas med om marknadsandelar. Vi är inte störst men jag anser att vi har det lilla extra. Vi är den personliga e-handeln och vi bryr oss om er på riktigt. Den gemensamma viljan att alltid göra det som är bäst för våra kunder är det som håller oss samman. Vi har ett unikt sortiment som är handplockat av våra hudterapeuter Marie och Felicia. Vilma och Julia packar våra fina paket och sköter vår support med kundens bästa i åtanke. Jesper sköter shoppen, våra system samt analyser och gör det med ett otroligt engagemang och hjärta. Vi är ett riktigt härligt gäng helt enkelt!

Vi blickar ljust mot framtiden där vi ska bli ännu tydligare i vilka vi är och vart vi vill. Vi är inte på nåt sätt nöjda här utan vi vill alltid utvecklas och bli bättre för att ni ska få en bättre upplevelse när ni handlar hos oss. Där kommer vårt fokus att ligga den närmaste tiden att förbättra er upplevelse från att ni kommer in på vår sida till att ert paket med härliga hudvårdsprodukter levereras till er.

Nu fyller vi snart 5 år och hoppas att vi får dela många fler år tillsammans med er!

Kram Felicia och Erika

 

 

 

Kommentera