Makeup i sommar - våga använd mer färger

makeupNär jag tänker på sommarmakeup får jag bilder av Karibiens intensiva färger av turkosa vatten och prunkande växter. Våga använd mer färger! Här får du mina bästa tips.

Våga använd mer färg på din makeup till sommarens kräftskiva och alla ”get-together” i gräset. Jag rekommenderar Palinas starka ögonskuggor. Star Dust Gwyneth och Kate är verkligen två Karibien-inspirerade färger. Använd dom var för sig eller kombinera dessa om du vågar. Våga mer färg för det gör dig och din omgivning glad - jag lovar!

makeup

Kate är en lila färg som passar dig med gröna och blå ögon då det verkar mest framhävande av din ögonfärg. Den turkosa Gwyneth passar dig med bruna och gröna ögon. Star Dust går att använda som den är eller mixa den med lite vatten för att få ännu mer metallisk effekt. Kom ihåg att det alltid är lättare att få ögonskuggan att sitta snyggt med en primer, det förstärker även intensiteten i färgen på skuggan.

Makeup - jordnära färger

Känns dock det här med färg lite för avancerat? Testa något starkare men i mer jordnära färger. Paletten Gen Nude Eyeshadow Palette i färgen Latte är en fantastisk jodnära palett men med starka och bronziga färger som passar perfekt just nu när du blivit lite brunare. Jag tycker dessutom att de är fantastiskt enkla att kombinera och använda eftersom allt finns i paletten.

Färg på läpparna

Vill du hellre satsa på läpparna? Då är korall färgen i sommar. Färgen blev även utnämnd till årets färg av färgspecialisten Pantone. Färgen kallas Living Coral och liknar mycket Lip Care Colour – Crush från Maria Åkerberg. Men även läppglanset Ida från Palina som tillsammans med läppennan Josefin är urtjusigt.

Som sagt - våga använd starka färger i sommar!

Kram Felicia

 

 

 

 

Kommentera