Därför ska du använda ögonkräm

ögonkräm

Har kisandet i sommar gjort dina rynkor mer framträdande? Det bästa du kan göra för att minimera rynkorna är att börja använda en ögonkräm. Det finns många positiva effekter av en ögonkräm. Här berättar jag vilka och ger dig mina bästa rekommendationer.

Många frågar hur de kan minimera rynkorna kring ögonen. Det första och lämpligaste du bör göra är att använda en ögonkräm som är anpassad speciellt för ögonområdet. Detta minimerar inte bara uppkomsten av rynkor utan tar bort mörka ringar och påsar runt ögonen. Kråksparkarna är våra vackra skrattrynkor och vissa av oss har mer eller mindre genetiskt arv till hur huden beter sig runt ögon och munnen. Under sommaren kisar vi dock extra mycket och rynkorna brukar bli mer framträdande efter sommaren. Bland annat har solen hjälpt till att bryta ner kollagenet runt ögonen och rynkorna blir på det sättet djupare. Men om man inte väljer att acceptera dessa små ålderstecken, hur ska jag behandla dom?

Ögonbehandling

Vill du göra en riktigt bra behandling hemma är tiden mycket lämplig nu. R-Retionate Rejuvenating Eye System är ett mycket effektivt hemmabehandlingskitt för ögonområdet. Du kanske har funderat på fillers men inte vågat dig dit än? Då är det här kittet det ultimata. Passar såklart dig oavsett om du funderat på fillers eller ej men en mycket prisvärd investering i behandlingen mot kråksparkarna.

Tips på ögonkräm

Givetvis är ögonkräm det allra viktigaste på lång sikt och bra att börja med så fort du börjat intresserad dig för hudvård. Här nedan listar jag mina favoriter som jobbar effektivast

Lifting Code Eye & Lip Cream  från Bioline är en muskelavslappnande ögonkräm som hjälper de mimiskalinjerna att slappna av och på så sätt minskas.

Lift Eye Cream från Skin Regimen. Med persiskt silkesträd som är bland dom dyraste ingredienserna i världen får den tunna huden kring ögat sig ett ordentligt lyft.

Blueberry Eye Serum från c/o Gerd är ett ekologiskt ögonserum med blåbärsfröolja och morotsolja som effektivt stramar upp huden kring ögat.

Frankencense Intense Lift Eye Cream från Neal's Yard Remedies är en ögonkräm med 82% ekologiska ingredienser. Kollagenstärkande och direktlyftande ögonkräm med peptider.

Ta hand om dig själv och dina rynkor kring ögonen.

Kram Felicia

Kommentera