Mitt sommarkit och mina must haves

sommarkit

Jag har några sommarfavoriter som jag inte klarar mig utan under sommaren. Därför har jag satt ihop ett sommarkit och gjort dom extra prisvärda för just dig från mig!

Mitt sommarkit

EVY Technology Solskydd SPF 30 – solskyddet som förutom skyddar mot solen även stärker hudbarriären och förstärker effekten av de aktiva ingredienserna. EVY Technology är svensk uppfinning av hudvårdsteknologi. Grundformulan i EVY sjunker ner till översta hudlagret istället för att lägga sig på hudytan som många andra krämer gör. Detta gör att skyddet inte gnids av med handduk eller sköljs av med vatten. Solskyddet passar över hela kroppen och hela familjen. Du kan dessutom använda EVY i håret. Dessutom har EVY vunnit bäst i test i många år i rad 2012-2019 det säger en hel del!

After Sun Lotion från Maria Åkerberg – en sån behaglig och skön After Sun får man leta efter. Känns djupt återfuktande med otroligt fräsch och naturlig doft. Nu kommer den i storlek 100 ml vilket gör den extra resevänlig men samtidigt tillräckligt stor så att den räcker hela veckan. Lotionen kan användas på hela kroppen och även ansiktet. Jag brukar förvara den så svalt som möjligt och använda den som ansiktsmask om jag varit ute i solen en dag. After sun Lotion med havtorn hjälper till att reparera och stärka upp huden efter solbad med sitt höga C-vitaminrika innehåll, som neutraliserar de skadliga radikalerna som bildas av solen på huden.

Beauty PRO – Brightening Collagen Mask With Vitamin C – Sheet mask som neutraliserar sålstrålarna och ger fukt och lyster. En riktigt fukt och lysterbomb som är perfekt att använda under sommaren då den även motar bort pigmenteringar.

Feel My Heal Foot Balm – Fotkrämernas fotkrämer, jag är ganska svårflörtad när det gäller produkter. Men den här fotkrämen är verkligen så bra! Luktar så gott, tar bort fula hälsprickor och torra fötter i ett nafs. Jag smörjer in fötterna varje kväll i sängen och vaknar med så fina fötter.

Ta hand om dig i sommar med mitt sommarkit!

Kram Felicia

 

Kommentera