Resekit inför semestern

Resekit

Orkar du inte släpa runt på stora förpackningar under semestern? Då är resekit en perfekt lösning för dig. Idag tipsar jag om resekit anpassade efter olika behov som underlättar sommarens hudvårdsrutin!


Att vara aktiv med sin hudvård under sommaren kan ibland kännas jobbigt då man reser runt en hel del och inte orkar släpa runt på alla stora flaskor och burkar. Om du är som jag så finns det smarta lösningar som hjälper dig att vara ditt finaste jag även under semestern. Även när det gäller resekit finns det mängder med olika lösningar anpassade efter olika behov. Det är så klart olika hudtyper men kanske även en miljöaspekt du vill ha med när du gör ditt val.

Resekit för olika hudtyper

Upplever du att du har en fetare hudtyp som lättare blir glansig under sommaren? Det är väldigt vanligt eftersom att luftfuktigheten stiger och vi svettas mer. Ultimate Shine Control Från Ren är ett perfekt kit att använda under sommaren för att motverka just detta. Naturliga Bio-aktiva ingredienser som stöttar hudens egen funktion. Med 100% återvinningsbara förpackningar och med rena ingredienser är REN Clean Skincare ett enkelt val för dig som värnar om miljön.

Ekologiskt ansiktskit med prisvinnande M Picaut för dig som behöver mycket näring och omvårdnad till huden samtidigt som du vill motverka ålderstecken. M Picaut står för Less is More och att naturen har det mesta som behövs. Ingredienser valda med omsorg och som kommer från ekologiska odlingar. Mette Picaut säger själv såhär om sin hudvårdsserie ”effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.”

Jag reser gärna till stugan i Älvdalen där vi bor mitt på en levande fäbod. Här finns varken el eller riktigt rinnande vatten. När vi duschar och smörjer in oss där uppe känns det ännu viktigare att veta att inget av det jag sköljer ut i naturen är skadligt. Då faller det sig naturligt att ta med Maria Åkerbergs SPA RITUAL kit som innehåller både kroppsprodukter, ansiktsprodukter och hårprodukter i resestorlekar. Enkelt, miljövänligt och bra produkter.

Ibland finns inte favoriterna i resestorlekar då är det perfekt med Merakis otroligt smidiga reseförpackningar där du själv fyller på med dina favoriter i mjuka förpackningar och som på så vis tar jätteliten plats när de är slut.

Var ditt finaste jag i sommar!

Kram Felicia

Kommentera