Den stora äggjakten!

äggjakten

Nu kan jag äntligen berätta för dig om den stora äggjakten! Jag har knappt kunnat hålla mig eftersom jag tycker att det här ska bli så kul! Kort och gott - leta efter ägg på vår sida så kan du få upp till 20% rabatt på hela ditt köp! Blir du nyfiken? Läs så får du veta mer - du kommer inte att bli besviken!

Jag har under många veckor planerat och busat här på kontoret inför den stora äggjakten. Jag har varit utklädd till påskhare, gömt ägg på vårt lager och på vår sida samt sprungit runt på kontoret med påskägg i famnen. Nu kan jag äntligen få berätta varför!

Vi har gömt ett ägg vid ett 60-tal produkter på vår sida. När du stoppar ett ägg alltså en äggprodukt i varukorgen får du 5% rabatt på ditt köp. Fyra olika äggprodukter ger dig hela 20% på ditt köp. Hur bra?!

äggjakten

Ledtrådar Äggjakten

För att du enkelt ska hitta äggen har jag gjort flera ledtrådar som ligger på vår YouTube-kanal. Kika på filmerna och lös gåtorna för att hitta äggen på sidan. Jag tror att du kommer att hitta ägg bara du tittar bland dina egna favoriter eftersom det finns hela 60 ägg utplacerade. Vi kommer också att löpande släppa ledtrådar på Facebook och Instagram men är du som jag och vill ha alla ledtrådar på en gång - då rekommenderar jag YouTube. Ett litet tips - när du har hittat ett ägg, titta dig omkring. Vem vet du kanske upptäcker en ledtråd till nästa ägg på samma sida... Vill du veta mer om äggjakten och hur det fungerar klickar du här.

Spoiler

Eftersom jag har gått och väntat så länge på det här så kan jag inte låta bli att släppa några av äggprodukterna redan nu. Några av produkterna ligger mig väldigt varmt om hjärtat och de kan jag bara inte hålla på.

Prisma Protect SPF 30 från Dermalogica ger dig skydd mot solens stråla, återfuktning och lyster

Xlash ger dig sjukt långa fransar, det är sällan jag är imponerad av funktionen av en produkt men här är jag helt tagen på sängen. Om du använder Xlash tillsammans med Drama Queen Volymizing Mascara från Palina kommer du ha fransar som en riktig docka. Flörtigaste fransarna i vår och sommar!

Stort lycka till under äggjakten och Glad Påsk :D

Kram Felicia

 

Kommentera