Snygg makeup med rätt sminkborstar

Sminkborstar

Att använda rätt sminkborstar är avgörande för att få till en snygg makeup. Oftast köper du ny ögonskugga, ny mascara, rouge men glömmer helt bort att en bra makeupborste kan vara det som gör hela makeupen. Vill du veta hur du ska använda de olika borstarna? Läs vidare så berättar jag.

En enkel makeup börjar med att dina  sminkborstar är anpassade för ändamålet. Bra sminkborstar är en bra investering om du dessutom håller dom fräscha genom att tvätta dem. Rena borstar är dessutom mycket bättre för din hud då smutsiga borstar kan öka risken för obalans i huden. Mellan de riktiga tvättarna av borsten så rekommenderar jag att du använder en Brush Cleanser. Där har både Maria Åkerberg och bareMinerals bra alternativ.

För att göra en enkel, fräsch och snygg makeup rekommenderar jag dig att börja med det så enkla och viktiga - snygga bryn. Tillsammans med Palinas Brush On Brow och Penseln E1 kan du få vilka tunna bryn som helst att se sjukt snygga och fylliga ut. Du kan dessutom använda penseln till att lägga snygg eyeliner.

Dölj dina mörka ringar och motverka fina linjer med Peppy Eye Pure Skin Concealer, en concealer som verkar både direkt och på längre sikt. Med ingredienser som ljusar upp, återfuktar och minimerar kråksparkarna kan du gå hem ifrån ”osminkad”! Som på ett kick är du ditt finaste jag!

Concealer

Tips på sminkborstar

Alla mina favoritborstar kommer från Palinas sortiment. De är extremt lättanvända, är gjorda av syntetiskt taklonhår och är helt veganska. Att använda tre borstar kan kännas tungt när du ska lägga ögonskugga men jag lovar att det blir så mycket lättare med dessa tre borstar.

Jag använder alltid B1 för rouge, E4 för basskugga, E3 för lösa skuggor och E6 för globskuggan.

Hoppas att du fick lite hjälp på traven.

Kram Felicia

Kommentera