Så får du torra händer mjuka

Torra händer

Torra händer är bland det vanligaste problemet under vintern. Idag berättar jag hur du får dina händer mjuka igen.

Förutom att använda härlig kräm på händerna rekommenderar jag att du använder handskar när du är utomhus. Torra händer blir känsligare och spricker lättare. Det är mycket smärtsamt och jag vill verkligen inte att du ska behöva lida av det! Givetvis är det bra om du använder en bra handtvål och alla i vår shop är hudvänliga. Därefter är det såklart viktigt att du alltid smörjer in händerna ofta och ordentligt under dagen och alltid efter tvätt. Hemma hos mig står handkrämen på soffbordet och gör en del av inredningen. Det gör att hela familjen är duktiga på att smörja in sig.

Tre tips att få torra händer mjuka

Härligaste handskrubben från Björk & Berries som milt tar bort döda och torra hudceller från dina händer samtidigt som E-vitamin vårdar spruckna fingrar och torra knogar. Genom att skrubba händerna tar huden till sig din handkräm lättare.

Mjukgörande handkräm från Meraki passar extremt bra i handväskan. Den är dessutom antibakteriell vilket gör den perfekt att ha med sig i två bemärkelser. Den minimerar risken för att sprida bakterier. Men minskar också risken för att dina händer ska bli angripna av tråkiga sår som inte läker. Finns i tre härliga dofter!

Torra händer

Med dom här fuktgivande vantarna från Meraki sover du en hel natt och vaknar med mjukare händer än någonsin. Kombinera dessa med handkrämen till natten så får du en mjukgörande kur för dina torra händer.

Torra händer

Ta hand om dig själv och dina händer

Kram Felicia

Kommentera