Marc Inbane

Marc Inbane
Marc Inbane är en exklusiv brun-utan-solserie som gör appliceringen enklare och snabbare än med andra produkter. Är du nyfiken på märket och vill veta hur smidig den är att applicera är så berättar jag om det idag.

Marc Inbane har prisats och är rekommenderad av hudterapeuter, frisörer och makeupartister världen över. Busen ger ett fantastiskt resultat men är även supersmidig att applicera. Serien innehåller vårdande ingredienser från aloe vera, ginko och vegetabiliska oljor med dessa torkar busen snabbt och ger inga fläckar eller streck på kroppen.

Solserien Marc Inbane föddes 2012 av Ingo, Bart och Nele som satt på Amsterdams flygplats och såg på människor. Passagerarna som anlände såg glada och hälsosamma ut medan de som var på väg till sin semester var bleka och hade en trött blick. Där och då föddes idén om en naturlig solserie som hjälpte alla att vara sitt finaste jag redan innan semestern.

Applicering av Marc Inbane

Gör appliceringen till en liten rutin. Börja med en härlig dusch där du tvättar dig och skrubbar kroppen med. Peelingen Black Exfoliator från Marc Inbane är superhärlig. Om du har en annan favoritpeeling är det viktigt att den inte innehåller olja för att maximera resultatet av busen.

Spraya därefter det område du vill ska bli brunare ca 30 cm från kroppen. Stanna inte till för länge på något ställe. Om du skulle du få för mycket produkt på något ställe i ansiktet använder du bara kabukiborsten. Svep runt för att huden inte ska absorbera för mycket på det stället. Skulle det hända på kroppen kan du använda vanten istället. Använd sedan en hårfön för att snabba på torkprocessen därefter smörjer du in dig med din fuktighetskräm. Du kan även lägga din makeup direkt efter!

Marc Inbane

Vill du, kan du spraya BUS direkt i borsten eller vanten och svep runt i ansiktet eller kroppen för att enkelt applicera dagligen. Du kan även gå över de områden du vill skulptera och tex göra en bestående countoruring. Busenkelt!

Jag måste bara berätta att vi har ett erbjudande nu där du får appliceringsvanten som gåva när du köper Natural Tanning Spray. Perfekt för dig som vill testa hur smidig appliceringen är av den här fantastiska busen.

Kram Felicia

Kommentera