Doftpinnar - inred ditt hem med dofter

doftpinnar

Har du också börjat inreda ditt hem med dofter? Det skapar en härlig atmosfär och sätter ett mindset för det rum du befinner dig i. Min rekommendation är att du kompletterar dina doftljus med snyggt designade och väldoftande doftpinnar.  Vilka mina favoriter är - det ska jag berätta nu.

Inred olika rum i ditt hem med olika dofter beroende på ditt behov i just det rummet. Det finns faktiskt forskning som visar att dofter kan göra dig gladare och mer tillfreds med livet. Om avkopplad, harmonisk och utvilad märks det även på din hud.

Mina tre favoriter av doftpinnar

L:a brukets doftpinnar Coriander verkar lugnande och motverkar trötthet. Perfekta doftpinnar att använda i ett arbetsrum. Jag älskar hur dessa sprider en fantastisk doft i vilket rum som helst.

54428349_273098636926863_3909512355054092288_n

Dofterna lavendel, Neroli och rosmarin finner du i de veganska doftpinnarna från KLINTA co. Lavendel ger lugn och ro till kroppen och är perfekt att dofta på innan sänggående för en bättre sömn. Neroli verkar också lugnande men dämpar mer effektivt känslor av oro och ångest. Rosmarin förstärker minne och koncentration vilket också främjar god sömn och mer effektiv sömn där du kan processa dagen lättare i drömmarnas värld.

Tallbarr har kommit att bli en populär doft. Många asiatiska länder vill känna doften av nordens skogsdoft. Doftens terapeutiska egenskaper verkar värmande, välkomnande och stärkande. Därför passar doften Nordic Pine från Meraki extra bra i rum som ska kännas extra välkomnande.

Ta hand om dig själv och sprid härlig doft i ditt hem.

Kram Felicia

Kommentera