Tre vanliga hudproblem - serum problemlösaren

serum

Serum gör ofta det där lilla extra. Idag berättar jag om tre vanliga hudproblem som serum kan lösa.

Huden förlorar sin spänst

När du blir äldre förlorar huden sin spänst. Detta eftersom att ”murbruket” mellan cellerna i huden trasas sönder av yttre och inre faktorer. Tänk dig en tegelvägg! murbruket måste finnas där för att hålla upp tegelstenarna och bilda hela väggen. Bioline har tagit fram ett serum The Age som hjälper till att återuppbygga ”murbruket” och på så sätt återställa fastheten och spänsten i huden. Förutom det får du även en jämnare hudton och ökad volym som fyller ut linjer. Det här ett unikt serum i sitt slag! Perfekt serum för dig som har tappt spänsten i huden och har passerat 40 strecket.

51484187_333152947302090_4420781637017534464_n

Börjar du få besvär av rynkor?

A-vitamin eller Retinol är en mycket effektiv ingrediens som även läkare anser vara en av de mest effektiva på marknaden. Serum med retinol, retionider eller retinyl plamitat är alla en form av A-vitamin men ren retinoid är den mest potenta formen. Retinolen verkar antiinflammatoriskt för huden och gör så att cellerna i huden pratar med varandra. På så sätt stimuleras huden efter din huds behov till cellförnyelse och stimulering av kollagen och fibroblasterna i huden. Fibroblasterna stimulerar det extracellulära matrixet i huden som verkar för att din huds spänst och elasticitet. På det sättet trollar A-vitamin bort rynkor! Serumet hjälper även till med inflammationer oavsett om det är finnar, röda partier eller andra utslag. Mitt favoritserum med A-vitamin kommer från Skin Regimen och heter 1.5 Retinol Booster.

Dämpa rodnad

Serumet för att dämpa rodnad och röda partier i huden är Dolce+ från Bioline. Serumet stärker ömtålig hud och förbättrar motståndskraften mot yttre påverkan. Speciellt vid väder- och vindpåverkan. Blåbär är rika på antocyanider som stärker kärlväggarna i kapillärerna som lyser igenom på kinder och näsa och bildar rodnad. Genom att använda serumet minskar alltså rodnaden.

Extremt torr hud

Letar du efter ett riktigt energigivande och samtidigt motverkar typiska åldersrelaterade tecken. Så som ojämn hudton och förstorade porer är Transderma O serumet för dig. Transderma O passar även dig med en känslig hud då du har vitamin H, eller B7 som det också kallas. Det vitaminet passar extra bra för dig som har fjällig hud. Vår VD, Erikas räddare i nöden under vinterhalvåret.

51274349_663635187388004_6312075034181500928_n

Ta hand om dig själv och din hud!

Kram Felicia

Kommentera