Medik8 - proffs på lösningsorienterad hudvård

Medik8

Medik8 är proffs på  problemlösande hudvård. Med en relativ enkel hudvårdsrutin som består av C-vitamin, A-vitamin och solskydd får de resultat som är fantastiska! Jag är lyrisk över märket och berättar idag varför.

Medik8 tillverkas i England i en av de mest ”gröna-fabrikerna” där all energi som går åt till tillverkningen är återvunnen. Med forskning och naturliga produkter har Medik8 skapat ett av de störst växande professionella hudvårdsmärkena på marknaden. Biotillgängliga ingredienser som verkar för att frisätta ämnena i produkten där de behövs som bäst. En intensiv forskning gör att produkterna effektivt säkerställer absorptionen i huden med lite irritation men otroligt effektivt. Från tillverkning ut till slutkund finns ett grönt tänk genom förpackning och användning. Produkterna är balanserade för hudens pH-värde och tillverkade för hand för att säkerhetsställa kvalitén.

Vad som skiljer Medik8 från andra professionella märken

Jag känner att med Medik8 kan jag som hudterapeut hjälpa kunder på ett djupare plan med huden. Vi kan korrigera rynkors djup, pigmenteringar och även kunder som har acnerelaterade problem eller är otroligt känsliga i huden. Det är en så aktiv hudvård att kunden behöver ordentlig vägledning när produkterna ska väljas. Ingrediensmässigt är det mycket spännande hudvård som ständigt verkar utveckla sig. Allt som oftast behöver du välja snygg, skön, härligt doftande hudvård eller resultat. Men med det här märket behöver du inte välja, här får du allt paketerat i en snygg förpackning, med härlig textur och en god doft.

Huden påverkas i huvudsak av tre faktorer, solen, livsstilen och ärftlighet. Hur det yttrar sig är ganska lika. Hud som åldrats av mycket UV-ljus brukar tendera att ha djupare rynkor och kraftigare pigmenteringar. Medik8 kan förhindra framtida åldrande men även påverka rynkor och pigmentfläckar som redan uppkommit.

Medik8

Jag bara älskar Medik8 och jag hoppas att du också kommer att göra det!

Kram Felicia

Kommentera