Så får du bort förhårdnader på fötter

Förhårdnader på fötter

Snart är våren här! Förhårdnader på fötter ska bort för att du ska få mjuka, fina fötter till sommaren. Läs vidare så berättar jag hur du ska göra för att fötterna ska kännas som nya.

Jag längtar något så fruktansvärt efter sommar, sol och värme. För att boosta mig själv börjar jag förbereda kroppen för vårens ankomst och vad är inte somrigare än fina fötter? Många gömmer fötterna i strumpor till vintern och glömmer bort de stackars fossingarna. Med rätt produkter hemma så kan du i princip ge dig själv ett par nya fötter. Vilket är en mycket bra investering för hela din kropp under en längre tid.

Så får du bort förhårdnader på fötter

Gillar du att vara ihärdig rekommenderar jag Merakis fotfil, ergonomiskt utformad och superenkel att använda. Trixet är dock att inte fila för ofta för då riskerar du att ge upphov till mer förhårdnader. För att förhindra och motverka förhårdnader och torra fötter är All Day Balm från Maria Åkerberg en riktig superprodukt som mjukgör och läker självsprickor. Så enkel att applicera med stiftformen.

Förhårdnader på fötter

Har du riktigt torra, frasiga fötter och tålamod är din dygd är Foot Therapy från Beauty PRO något för dig. Det är en fotsocka som du sitter med i 2 timmar där huden påbörjar en avfjällningsprocess. Processen tar mellan 3-5 veckor och kan vara riktigt utmanande med hudflagor som rasar MEN när det är klart är dina fötter som nya! Under processen får inga krämer användas på fötterna. Efter 5 veckor är det dags att börja smörja in dom som aldrig förr eftersom du vill behålla den här fina nya huden du har fått!

förhårdnader på fötter

Ta hand om dig själv och dina fötter!

Kram Felicia

Kommentera