Tips till alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Kärlekens dag närmar sig med stormsteg - alla hjärtans dag. Se till så att du mår bra den här dagen och ta hand om dig själv! Här kommer några tips som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Sänk kraven till alla hjärtans dag och njut av din egen plats i ditt eget liv! Oavsett om du väljer att spendera dagen med någon du håller väldigt kär eller helt själv. En mjuk kropp och en mascara som sitter kanske är ett sätt för dig att må bra? Jag tipsar om mina favoriter till en dag som denna.

Mina tips till alla hjärtans dag

Din kropp bär dig genom vardagen så ta hand om den. Smörj in dig med body lotion från det underbara doftmärket Molton Brown. Min favoritdoft är Rhubarb & Rose men Molton har ju massor av dofter för att det ska passa alla. Det är som kärlek till kroppen på en flaska. Allt för att du ska känna dig som ditt finaste jag.

Om du gillar massage är min favorit White Chocolate Body Balm från Maria Åkerberg. En härlig massageolja med en fot av varm vanilj. Den fungerar också utmärkt att smörja in en riktigt torr hud.

alla hjärtans dag

En bra mascara kan också behövas på kärlekens dag. Tårar kan komma av lycka eller av bottenlös kärlekssorg. Då kan det vara bra att ha en mascara som sitter hela dagen. Jag bara älskar Ooh La Lash - Volumizing Mascara. Det är den bästa investeringen jag någonsin har gjort för mina fransar.

Ta hand om dig själv på alla hjärtans dag!

Kram Felicia

Kommentera