Har du glåmig hud - Fuska fram lystern

Glåmig hud

Har du också glåmig hud den här årstiden? Då vet jag ett sätt hur du kan fuska fram lystern i din hud. Det berättar jag mer om idag.

Jag har så otroligt glåmig hud den här tiden på året och för att liva upp det hela tycker jag om att fuska fram lite mer färg med hjälp av brun utan sol. Löwengrip har enligt mig en av de bästa brun-utan-sol-produkterna på marknaden. Min favorit är Luminous Bronze Self Tan Drops. Så enkelt, doftar ingenting och ger fin naturlig färg.

Glåmig hud

Du droppar 1-3 droppar av bronzern i din ansiktskräm eller bodylotion och efter några timmar har du fått en lite mer gyllene färg. Hur många droppar du tar beror på hur intensiv färg du önskar. Själv föredrar jag att använda dropparna till natten efter att jag lagt peeling och mask. Detta för att jag vet att huden är återfuktad och den fuskade solbrännan blir betydligt jämnare.

Glåmig hud

Time to sleep med min brun-utan-sol.

Kram Felicia

Kommentera