Makeup-tips till jul och nyår

makeup-tips

Mina makeup-tips funkar för alla festligheter under jul och nyår. Fokus är röda läppar, mycket glow och vackert långa fransar! Bli snyggast på festen med hjälp av mina tips.

För att få julfransarna att vippa på ett sätt du aldrig vippat med dina fransar tidigare förbereder du dig redan nu med fransserumet Xlash. Serumet ger dig naturligt långa och fylliga fransar utan att skada varken fransarna eller ögonen. Lägg serumet som en tunn eyeliner varje kväll innan du går och lägger dig och till julafton och nyår kommer dina fransar vara betydligt längre. It’s magic!

Kombinera dina nya fransar med en välgörande mascara. Jag väljer Ooh-La-Lash! Volumizing Mascara. Den sitter som berget hela dagen och omsluter din frans och skyddar den mot yttre påfrestningar och förslitningar. Du kan välja en naturlig look genom att lägga ett lager, men att om du vill ha ännu mer effekt lägger du fler lager och bygger på så sätt upp fransarna. Jag älskar mascaran. Då jag har en förmåga att gråta ofta, skratta ofta och ibland gnugga mig i ögonen. Men nu mer har jag aldrig mera pandaögon. Men glöm inte att göra en fransradsmarkering även fast vi väljer fokus på läpparna.

Makeup-tips

Lägg din foundationbas, kombinera gärna med en riktigt bra primer så att du slipper fylla på sminket efter jobbet. Om julfesten är efter jobbet så att säga. Min favoritprimer just nu kommer från REN, Perfect Canvas, en silikonfri primer som slätar ut fina linjer och ger rikligt med fukt till huden. Den har inte bara en direkt effekt utan även en effekt på längre sikt. Ju längre du använder den desto bättre hudstruktur får du! 2-3 droppar direkt på ansiktet eller blanda den i dagkrämen så enkel är den och sminket sitter verkligen fast.

I Feel Pretty Foxy från Palina kan användas som en mörkare contouring under kindbenet för att lyfta upp kindbenen. Välj sedan ett rouge du gillar, min favorit färg är summer från Maria Åkerberg, en kall ganska rosa färg. Pricken över i-et är läpparna, färgen i vinter är nya Merlot från Maria Åkerberg. Färgen är en varm rödbrun nyans men mer åt rött. Täckande och mättande färg för läpparna. Julens it-färg!

makeup-tips

Jag hoppas att mina makeup-tips är till någon hjälp och att du blir snyggast på festen!

Kram Felicia

Kommentera