Detoxa kroppen efter julmaten

Detoxa kroppen

Brukar du känna dig lite jäsig efter all god julmat? Det gör jag. En bra metod är att detoxa kroppen inifrån efter all julmat och den sedvanliga sockerchocken. Här kommer mina bästa tips.

Visste du att huden är kroppens största organ och den första i en rad vakter som skyddar kroppen mot inkräktare. När vårt immunsystem är nedsatt fungerar även huden sämre och vi får en slags inflammation i huden som kan visa sig genom finnar, rosacea, andra utslag och nedsatt barriärfunktion.

Detoxa kroppen

Mitt tips för att stärka kroppen inifrån och ut efter allt onyttigt vi stoppar i oss under julen är att detoxa kroppen. I Neals Yards Superfood Organic Blends Detox hittar du spirulina och chlorella. Båda dessa ingredienser har en renande effekt på kroppen och ger både kropp och hud ny energi. På så sätt hjälper spirlulina och chlorella kroppen att motverka inflammation på alla plan såväl i huden som i tarmarna och i andra delar av kroppen.

Något jag gillar är att göra en smoothie på grönkål, äpple, banan, ingefära och Organic Blends. Jag brukar även mixa med juice för enkelhetens skull eller strö över min gröt eller yoghurt.

Jag vill önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Hjälp kroppen att kickstarta sig inför 2019.

Kram Felicia

Kommentera