Löwengrip - svensk, högkvalitativ hudvård

Löwengrip

Löwengrip - det svenska märket som har tagit många med storm och även mig. Jag är lite impad av märket och hur det har utvecklats. Om du är nyfiken på att veta mer så fortsätt läs.

Visste du att Count On Me, en antiperspirant från Löwengrip säljs var tredje sekund? Det är sjukt mycket och det tycker jag säger mycket om hur omtyckt produkten och hela märket är. Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius är ägare till hudvårdsmärket som grundades 2012. Tillsammans med svenska kemister tillverkas alla produkter här i Sverige. Med ledord som hållbarhet, svenskt, miljövänligt, högkvalitativt, effektivt, skonsamt och digital skönhetsrevolution arbetades produkter för ansikte, kropp och hår fram för att tillgodose den moderna kvinnans behov. Alla fina produkter är dermatologiskt testade vilket innebär att de är testade av personer med känsligare hy och övervakade av hudläkare under perioden.

Med en gedigen innehållslista på ingredienser som verkar lugnande men samtidigt barriärstärkande och motverkar åldrandet är produkterna mycket omtyckta av en stor del av Sveriges befolkning.

Mina favoriter från Löwengrip

Cell Renewall Facial Exfoliant
En AHA och BHA baserad peeling som en låter ligga kvar på huden under din dagkräm och ditt solskydd. Produkten kommer från serien Advanced Skin Care som är lite mer avancerad än de andra ansiktsprodukterna. Sägs hjälpa mot förstorade porer, små rynkor och grå hud. Jag upplevde stor skillnad på mina porer runt näsan! Kan användas som kur eller 1-2 gånger i veckan.

Moisture On The Go Facial Mist
Blev snabbt min mist-favorit alla gånger. Flaskan och spraypumpen doserar precis rätt mängd produkt utan att den skvätter. I love it! Den står nu mer vid mitt skrivbord framför datorn för att återfukta under dagen och skapa ett skydd mot uttorkning och ljus.

Luminous Self Tan Drops
Jag är inte jätteförtjust i brun-utan-solprodukter så när jag säger att en BUS är bra, så är den bra. Jag gillar att man kan välja doseringen själv och hur brun jag önskar bli. Droppa 2-5 droppar i din dagkräm eller bodylotion och du blir lagomt brun och lystrig. Lukten är dessutom näst intill obefintlig!

Good To Go Dry Shampoo
Jag har extremt svårt att hitta torrshampon som funkar i mitt hår. Jag får lätt klåda och jag är dessutom brunhårig så det mesta ser ut som en grå hinna i hårbotten. Men Doften Apple & Cedarwood är en lättare variant av torrshampoo som fungerar utmärkt för mig.

Anti-Dandruff Sensitive Shampoo
Min klåda i hårbotten är ofta stressrelaterad och dessutom reagerar jag tyvärr lite på hårfärger. Men med shampoot sensitive från Löwengrip tycker jag att jag får en lugnande effekt på hårbotten. Jag lider dock aldrig av mjäll som den också hjälper till att motverka men de lugnande ingredienserna och mentholen lindrar verkligen klådan.

Löwengrip

Välkommen till den digitala skönhetsrevolutionen.

Kram Felicia

Kommentera