Bioline och Skin Regimen - julklappstips från Italien

Bioline Julklappstips

Kliar du dig i huvudet för att du har börjat fundera på julklappar? Då vill jag ge dig några julklappstips från två italienska märken - Bioline och Skin Regimen.

Bioline är märket för dig som vill använda produkter som luktar gott men också som ger resultat. Naturliga produkter, men eftersom naturen inte är perfekt använder sig Bioline av den senaste bioteknologiska forskningen för att förbättra och förfina de naturliga ingredienserna. Varje produkt ur Bioline har ett mål, reducera hudproblem! Det är ett familjeägt företag från Italien och börderna Corradinis mamma var kvinnan som tog fram märket från grunden. Bioline har dessutom en hudterapeututbildning i Italien som togs fram för att samla alla hudterapeuter under samma godkända utbildning i Italiens skolsystem.

Bioline Primaluce

Primaluce från Bioline är serien som innehåller säkra AHA och PHA syror och ger snabba resultat. Syrorna gör att huden exfolieras varsamt och stimulerar att nytt och fräsch kollagen skapas i de djupa hudlagren. Primaluce fungerar på alla hudtyper men läs noggrant på produkterna vilka som lämpar sig bäst till vilken hud.

En storsäljare från Primaluce är Brightening & Illuminating Mask som stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudton. En mask som funkar utmärkt att använda de dagar du känner dig grå och tråkig i huden.

Skin Regimen

Skin Regimen är ett eget märke ur Davines Group med fokus på Skin, Science and Soul. Skin Regimen har forskare och läkare med bred kunskap. Inte bara hudläkare utan även läkare och experter inom nervsystemet och kardiologer är med i forskningsteamet. Deras mål är att genom konstant forskning förstå hur huden är och utvecklar sig för att på så sätt erbjuda de bästa produkterna för skönhet och vital hud. Målet är inte bara att huden ska må bra, utan även du som människa ska känna dig tillfreds och mer själfull genom att använda produkterna. Skin Regimens hudideologi kan beskrivas som så att du ska förbereda huden genom rengöring, ladda om genom deras essence, korrigera ditt problem för att sedan återställa huden.

Just till jul är det utmärkt att testa på något nytt och spännande märke eftersom julboxarna oftast är väldigt prisvärda med fler produkter med på köpet.

Jag vill verkligen att ni ska få upp ögonen för dessa två märken då de ligger mig extra varm om hjärtat! Testa Skin Regimens julbox, du får rengöring och essence i resestorlek medans 24h krämen är i fullsize. Bioline Primaluce Beauty Gift är en annan lyxig necessär perfekt till jul. 24h krämen Hydrating Renovating Cream i fullsize och resestorlek på ögonkrämen och masken. Perfekt tillfälle att våga testa mer resultatinriktade produkter om du tidigare inte har jobbat med AHA-baserade produkter i din hudvård.

bareMinerals

Letar du efter julklappar till vännen som är tokig i makeup, som jag själv är, måste jag också tipsa om julklapparna från bareMinerals. Midnight Moonbean till mascara-älskaren, Moonlit Magic till den som behöver en bra bas, Starswept till personen som behöver fylla på med borstar och Twilight Glow, en superfin makeupväska.

Primaluce

Där har du mina bästa julklappstips för 2018. Hoppas att du fick lite hjälp till dina inköp.

Kram Felicia

Kommentera