Hudterapeuten tipsar - Höstmys

Höstmys

Hösten är här oavsett om vi vill det eller inte. Även om jag älskar sommaren så tycker jag att det är så mysigt med höstmys i soffan, en mordpodd i hörlurarna, en kopp te och massor av tända ljus.

Jag personligen älskar sommaren och allt ljus den har att erbjuda. Men det innebär att jag inte sover lika mycket på sommarhalvåret som jag gör under vintern. Till hösten har Klinta lanserat tre nya underbara serier som passar perfekt när du vill krypa ner i soffan med en härlig kopp te och njuta av lugnet och kanske till och med regnet som smattrar på fönstren. Jag älskar att lyssna på poddar som handlar om mordmysterier och verkliga händelser.

Ljus = höstmys

Inom kort kommer serien Smycka från Klinta. Det är verkligen som ett kinderägg för vuxna! Perfekt att ge bort i present eller om du vill skämma bort dig själv. Smycka bygger på samma underbara ljus och dofter med en del nyheter. Men i ljuset ligger ett smycke inbäddat. Så när du tänder ljuset och det har bildats till rinnande vätska så kan du fiska upp ett smycke. WOW! Jag är seriöst helt amazed över produkten. Känns så kul och jag gissar att alla i min närhet kommer att få ett sådant här ljus i framtiden.

Därefter har vi serien Aromaterapi som ni hör på namnet bygger helt på naturliga aromaoljor och är perfekt att tända för att finna välbehag. Den här serien passar dig som gillar att yoga hemma eller djupandas. Aromaoljor har stor inverkan på hjärnan och kroppens funktioner och kan med dofterna hjälpa dig att må bättre om du är deppig, stressad eller behöver hjälp med att höja koncentrationen.

Klintas grundare Lisa är själv vegetarian. Hon ville ta fram ett alternativt ljus som inte på något sätt ska vara sämre för miljön. Det är viktigt att produkten inte innehåller några animaliska ingredienser likväl att varken människa eller natur tar skada vid tillverkning. Enkelt och önskvärt för alla produkter som tillverkas i värden. Men tydligen långt ifrån självklart. Därför finns nu VEGAN doftpinnar och ljus i underbara dofter för ditt hem och till höstmyset.

Klinta med medarbetare har verkligen inte legat på latsidan utan de har såklart tagit fram en ny doft till sitt originalsortiment Klinta Massageljus och hudvård. Doften inspireras av Pomander som kommer från forntiden då man hade som en doftboll fylld med örter och aromoljor runt halsen för att dölja odörer. Klintas Kunglig Pomander är dock mer till för att du ska njuta av de underbara dofterna från jasmin, mynta, plommon, mandarin, bergamott, viol och lilja. Du har även mysk och sandelträ i botten. En kavalkad av dofter för just dig!

höstmys

Så mitt tips till dig i höstrusket är att mysa ner dig i soffan med en varm kopp te, mysig filt och tända alla underbara dofljus du kan tänka dig för att skänka din hjärna och kropp mer harmoni. För det är du värd!

Ta hand om dig själv och ditt höstmys!

Kram Felicia

Kommentera