4-års jubileum på Fina Mig!

Fina Mig

Fina Mig fyller 4 år! Under åren har vi samlat på oss personliga favoriter. Vill du veta vad vi egentligen tycker? Jag hoppas att vi kan inspirera dig om det är någon produkt du inte har testat.

4 år - det känns som om vi startade igår. Tiden går helt enkelt fort när man har roligt – och roligt har vi varje dag! Utan dig som kund hade ingenting av detta varit möjligt. Det är du som gör att vi kan växa, utvecklas och jobba med något vi brinner för varje dag. Därför vill vi skicka vårt varmaste och mest kärleksfulla TACK till er alla! Vår ambition är att du ska känna vår tacksamhet varje gång du handlar.

Under det senaste året har det hänt en del. Fina Mig-familjen har växt. Sanna Landenberg började i december som Marknadsansvarig. Vilma och Julia Österling har tidigare sommarjobbat men började arbeta heltid under sommaren med vår distribution. 1 augusti började Erika Nordlöf som ny VD efter att ha varit konsult åt Fina Mig under 1,5 år inom marknadsföring och mediestrategier. Med all kompetens i kombination med det enorma engagemang som alltid funnits hos oss kommer vi att kunna utvecklas i ännu snabbare takt. Allt för att du ska få en så bra upplevelse, bra hjälp, bra produkter och så snabba leveranser som möjligt.

Våra favoritprodukter

Under åren på Fina Mig har alla som jobbar här fått sina favoritprodukter från vårt sortiment. Jag tyckte personligen att det var extremt svårt att välja ut endast en produkt. Ett märke som jag verkligen har vurmat för sen start är Palina. Som den dagen jag träffade Lina i Frankrike på märkesresa långt innan finamig.se. Jag blev riktigt betuttad i henne. Inte bara produkterna i sig utan även Lina som är grundaren till Palina. Hennes fina värderingar, stora ambitioner och enorma kunskap gjorde att jag kände att detta är något bra. Därför var det ett självklart val till finamig.se. Jag har alltid älskat Easy Going Mineral Loose Powder och jag pendlar mellan färgerna New York, Barcelona och Miami. Precis som namnet säger är mineralpudret superenkelt allt lägga och få jämt över hela ansiktet. Men nyheten Charcoal Detox Cleanser från Palinas hudvårdssortiment kommer nog aldrig att lämna min handfatskant. Nu blev det långt om mig men det är ju min blogg. ;-)

Marie Westerblad, hudterapeut och produktansvarig bara älskar Hair & Body Shampoo Beautiful från Maria Åkerberg. Doften är magisk och den torkar inte ut huden så du behöver knappt smörja dig.

Erika Nordlöf, vår nya VD, jobbade som konsult åt Fina Mig innan hon blev Fina Migare på heltid. För ungefär ett år sedan tipsade jag henne om Skin Perfecting Moisturiser från M Picaut. Nu är det ingen annan ansiktskräm som duger åt henne.

Sanna Landenberg som är marknadsansvarig hos oss har hittat så många produkter som hon absolut inte kan leva utan idag. En favorit som hon har hyst lite extra kärlek till är Molton Browns Dewy Lily of the Valley & Star Anise Edt. Hon kan inte få nog av den!

Jesper Serenius, vår webbutvecklare och mannen som kan mycket om allt. Ultra Light Bai Ji Hydrator från Molton Brown är en dagkräm som han verkligen älskar. Den återfuktar utan att den känns fet. Absolut det bästa han har provat!

Vilma Österling som jobbar med vår distribution har även hon en favoritprodukt från PalinaMagic Face Primer. Den gör hennes hud slät, len och mindre torr. Primern är en bra grund innan hon sminkar sig.

Birch Recovery Face Oil från Björk & Berries är Julia Österlings favorit. Julia jobbar också med vår distibution. Hon tycker att ansiktsoljan återfuktar huden och är perfekt att använda innan hon sminkar sig. Ibland blandar hon den med en foundation för att få extra mycket lyster.

Emma Österling, vår administratör har Brush On Brow i färgen Medium dark från Palina som sin favorit. Hon är blond med en kall hudton och har aldrig hittat en motsvarande produkt som kan användas till så mycket; ögonbrynsskugga, ögonskugga och en soft eyeliner.

Fina Mig

Jag hoppas att du kan bli inspirerad av våra favoritprodukter och jag hoppas att just du fortsätter denna underbara resa tillsammans med oss!

Kram Felicia

Kommentera