Hudterapeuten tipsar - Höstens bästa produkter

Höstens bästa produkter

Att komma tillbaka från semestern är som rena rama julafton! Det ramlar in nyheter från alla leverantörer. Här kommer mina tips på höstens bästa produkter.

Men allra först vill jag såklart nämna några av de alla underbara nyheterna som dök upp i somras. För till och med jag känner att några av dom gick mig förbi och jag har inte ens hunnit testa alla, men jag gissar att flera kan bli nya storfavoriter hemma i badrumsskåpet!

Hair Detangler, Deo roll-on Beautiful och Essential från Maria Åkerberg. Äntligen finns ett spraybalsam från ekologiska och svenska märket Maria Åkerberg. Det är många som har tjatat om detta. Något mer som det tjatats om är en effektiv och rent utsagt skitbra ekologisk deo. Maria Åkerberg med Crew utlovar att dom har hittat den mest effektiva på marknaden. Jag har hittills testat Beautiful, doftar precis lika underbart som resterande produkter ur Beautiful-segmentet. Föredrar du lite syrligare toner är nog Essential bättre för dig.

Höstens bästa produkter

Cloudberry Oil och 24/7 skin oil från c/o Gerd. Två underbara kroppsoljor 24/7 skin oil som är doftfri och även passar utmärkt att använad på barn, sedan cloudberry som gör din hud glowig med naturligt C-vitamin och underbar doft av just hjortron.

Decléor utökade Hydrafloral serien med ytterligare två dagkrämer och en ögonkräm. Hydrafloral är serien som passar alla och ger din hud maximalt med fukt. Dessutom doftar ju Decléor underbart av naturliga aromaoljor och tranbärsoljor, arganolja och avokado dessutom växtsqualan. Krämen som kommer bli ett måste för oss svenskar under vinterhalvåret.

Den berömda peeloffmasken från Beauty Pro och Barber Pro finns nu i supersize. Masken som suger ut alla dina pormaskar med ett svep.

Dermalogica släppte ett helt underbart serum med C-vitamin. Med det mystiska namnet BioLumin-C innehåller serumet c-vitamin och mjölksyra vilket förbättrar spänsten och ger huden ny vitalitet.

Nouri släppte äntligen en peeling till sin underbara serie med naturliga produkter. Det var en efterlängtad produkt. Det är en peeling som du blandar själv och kan låta ligga kvar på huden under din dag eller nattkräm. Så enkelt!

Molton Brown lanserade en ny doft i form av bath & shower gel och body lotion. Vetiver & Grapefruit  är en härlig unisex doft som ger ett ha begär! Testa den, jag lovar att den doftar gott!

Minereal Cleansing Water och Lashtopia Mega Volume Mineral Based Mascara är nyheter från bareMinerals. Mascaran som utlovar mega volume verkar lovande men jag har själv inte hunnit testa den än, men min gissning är att den inte gör oss besvikna.

Höstens bästa produkter

Njut av sommarens och höstens bästa produkter. Ta hand om dig!

Kram Felicia

 

Kommentera