Hudterapeuten tipsar - Resekit inför semestern

resekit

Under semestertider är det perfekt att resa med lite mindre storlekar på sina favoritprodukter eller testa nya produkter som kan bli riktiga favoriter i framtiden.

Jag som älskar hudvård älskar att testa nytt och tycker då att resestorlekarna är väldigt prisvärda och bra storlek på att testa. Här kommer mina bästa tips för dig som kanske redan har några favoritmärken, men tycker det skulle vara spännande att testa något nytt!

Älskar du Maria Åkerbergs produkter tror jag att du verkligen skulle gilla M Picauts resekit. Här har du, precis som Maria Åkerbergs produkter som tillverkas i Sverige med ekologiska och rena ingredienser. Storsäljaren Nourishing Cleanser samt Precious Oil är perfekt för dig med torr och känlsig hy, men samtidigt vill jobba mot att förebygga och minska att rynkorna uppstår. Visste du dessutom att M Picauts produkter ofta får fina utmärkelser i såväl Sverige som abroad.

Kanske är du ett riktigt Dermalogica-fan? Men du har fastnat i deras originalprodukter? För dig som verkligen letar resultat! Testa AGE Smart kittet. Här får du rengöring, ansiktsvatten, ansiktsmask, dagkräm, ögonkräm och map-15 regenerator som direkt suddar ut dina rynkor!

Jag vill också nämna underbara Cicamed som är lite av en underdog. Mest för att det inte händer så mycket nytt inom märket. Men likväl för det så är produkterna helt underbara för dig som vill ha resultat samtidigt som du gillar naturligt och ekologiskt. Cicamed är framtaget av hudläkare för att med hudens naturliga behov stödja dess balans av lipider, vitaminer och antioxidanter. Speciellt för att hjälpa huden efter skönhetsingrepp. Här pratar vi effektiv naturlig hudvård.

Resekit

Förutom att du kan testa nytt, kan du också fylla på förpackningarna i Merakis resekit. Har du stora produkter kan du enkelt fylla på med tvål, balsam och schampo och ta med på din resa.

Ta hand om dig själv på din resa!

Kram Felicia

Kommentera