Hudterapeuten tipsar - Solprodukter

Solprodukter

Att skydda sig mot solens strålar är allmänt känt. Det finns en djungel av solprodukter. Hur ska du veta vilken produkt som är bäst för dig? Jag hoppas att jag kan hjälpa till att reda ut några frågetecken.

Det finns några solprodukter som jag håller extra varmt om hjärtat. Smarta, effektiva produkter som verkligen håller vad de lovar.

Att skydda dig själv och din familj mot solens UV-strålar är viktigt. Barnen bör förutom solskydd även skyddas med tunna kläder. Min absoluta favorit är Evy Technology. Evy har tagit patent på ingredienserna i deras solprodukter. De har utvecklat egna ingredienser. Skyddet går ner under huden och lägger sig som en hinna och skyddar huden upp till 6 timmar oavsett om du badar eller torkar dig med handduk. Inget annat solskydd kan göra det. Evy rekommenderas även av hudläkare.

Biosolis är ekologiska och veganska solprodukter. Bland det första solmärket som är helt ekocertifierat. Solskyddet innehåller inga nonapartiklar, är bra för miljön, människan, naturen och förstör inte korallreven. 2017 vann Biosolis Swedish Organic Beauty Awards för bästa solprodukt.

Applicera solskyddet på morgonen innan du går ut. Fyll på mitt på dan till lunch. Då har ett skydd som håller hela dagen.

Efter en dag i solen behöver huden återhämta sig. En av mina favoriter är After Sun Milk från Biosolis som är en After Sun som svalkar och reparerar huden efter en dag i solen.

Solprodukter

 

Ta hand om dig själv i solen!

Kram Felicia

Kommentera