Hudterapeuten tipsar - Blommiga dofter

Blommiga dofter

Låt håret stråla ikapp med din midsommarkrans! Få det vackra hårsvall du alltid drömt om. Idag ger jag dig mina bästa tips på vilka produkter du bör använda och några underbart blommiga dofter.

Du kanske använder bra hårprodukter redan idag men det finns faktiskt produkter som passar extra bra nu under sommaren. Ditt hår utsätts för yttre påfrestningar med tanke på sol, bad och salt. Mitt tips är att du använder som ger glans, volym och fukt till håret.

Min bästa hårrutin

Här är mina favoriter och även några härligt blommiga dofter.

Börja midsommarafton med att tvätta håret med Peach Blossom Volumizing Shampoo doften på schampot från O'right är så fantastiskt, persikosommar!

Följ upp i handdukstorkat hår med Rauhas Hair Mask som skyddar ditt färgade hår men ger även näring och skydd mot yttre påfrestning. Masken ska sitta i ca 10 minuter så passa på att lägga en ansiktsmask samtidigt för att boosta huden också. Perfekt tid att multimaska hår och ansikte! Avsluta med balsam från Molton Brown och du har ett härligt glänsande hår.

Spraya Superb Lifting Spray i hårbotten på handukstorkat hår, har du frissigt hår och även lite längre hår kan du spraya i längderna. Föna torrt och styla som önskat! Avsluta med att spraya ett tunt lager Summer Oil Hair & Body SPF 30 från Decléor för att skydda, ge glans och få en gudomlig doft till håret!

Blommiga dofter

Ta hand om dig själv och ditt hår!

Kram Felicia

 

Kommentera