Hudterapeuten tipsar - Få fin hud

fin hud

Nu börjar det verkligen dra ihop sig för att ta på sig tunnare kläder. Kanske till och med kjol och t-shirt lockar? Men har du glömt bort kroppen under vintern? Ser den torr och grådaskig ut? Då ska du få några tips av mig för att få fin hud.

Införskaffa en bra tvål till att börja med. Det är A och O för mjuk och fin hud. En bra tvål rengör men torkar inte ut huden. Därefter väljer du en riktigt bra kroppsscrub, beroende på hur torr och narig du är kan du använda peelingen på torr kropp. Då river det lite extra. Skulle du känna att det är för mycket med två produkter rekommenderar jag dig skrubbvantar! Maries favorit, dessa åker alltid på när hon duschar och tvålar in sig. Just nu kan du testa Meraki, Molton Brown och LA:bruket till förmånliga priser

Är du riktigt torr och grådaskig rekommenderar jag dig en kur med Elizabeth Arden PROs bodylotion.  Använd denna under en period, några veckor tills tuben är slut. Därefter kan du gå över till valfri lite ”roligare” bodylotion. Det finns så många att botanisera sig mellan och jag personligen föredrar bodylotions före parfymer.

Fin hud

Pricken över iet är shimmering oil vi har två stycken. Shimmer Dry Oil från Meraki och Never Spring Bodyoil Shimmering från Björk & Berries. Björk & Berries doftar mest. Dina armar och ben kommer att stråla!

Ta hand om dig själv och din hud.

Kram Felicia

Kommentera